Код: 6634662 Праска з подачею пари Electrolux E7SI1-4WB

  • Артикул: 910003544
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 2300 Вт
  • Підошва: Керамічна
  • Подача пари: Є

Гарантія: 2 роки

Стильна ергономічна праска
Праска Electrolux E7SI1-4WB зроблена в стильному форм-факторі, який передбачає зручне застосування пристрою протягом тривалого часу без втоми рук. Ви зможете активно маніпулювати праскою, переміщаючи її по площині прасувальної дошки, адже мережевий шнур довжиною 2 м досить зручний у практичному застосуванні. Кабель можна прикріпити до самої дошки, за рахунок чого ви отримуєте додаткові переваги та зручність.

Оптимізовані налаштування
Людський фактор часто стає причиною помилок. Неправильно підібрана температура може спровокувати механічні пошкодження тканини, які в підсумку призводять до деформацій. Тепер ви не піддаєте улюблені речі такому ризику, адже настройка температури відбувається автоматично - вам потрібно лише вибрати тип тканини.

Режим догляду Outdoor Care
Варто зауважити, що догляд за верхнім одягом, що має водовідштовхувальні властивості, - це окрема наука. Для того, щоб вона не втратила свій захисний бар'єр, під час обробки використовуйте функцію Outdoor Care, яка м'яко та без порушення мембрани з водозахистом вирівняє заломи.

Вбудоване в носик освітлення
На носовій частині розміщена лампа, яка дає якісний потік світла, що допомагає максимально ефективно впоратися із заломами на тканині. Навіть якщо основного світла буде мало, то таке доповнення дозволить не шукати допоміжні джерела.

Комплексне очищення
Підхід до очищення праски базується на застосуванні двох технологій - FlushClean і Soft Water Activator. Разом вони працюють на пом'якшення води, що перешкоджає утворенню накипу, а також дозволяють ефективно відокремити дрібні забруднюючі частки від загальної рідини.

Зручне наповнення резервуара
Внутрішній резервуар для води вміщає в себе 370 мл. Він має широкий заливний отвір у вигляді воронки, завдяки чому вода не розбризкується в процесі наповнення. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2300

Підошва

Керамічна

Об'єм резервуара для води, мл

370

Функції

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

2

Колір

Білий