Код: 6790425 Праска з подачею пари Gorenje SIH2200BBC (SG-5518)

  • Артикул: 733357
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 2200 Вт
  • Підошва: Керамічна
  • Подача пари: 30 г/хв
  • Паровий удар: 90 г/хв

Гарантія: 2 роки

Система AntiCalc
Ефективна система видалення накипу
Простий і ефективний спосіб захистити праску від накипу. Слід пам'ятати, що повністю запобігти утворенню вапняного нальоту неможливо, але при регулярному очищенні ви зможете легко прасувати довгий час.

Система «Крапля-стоп»
Без плям на одязі
Протикрапельна система запобігає стіканню води з підошви та дозволяє прасувати делікатні тканини за нижчої температури. Це означає, що вам не потрібно турбуватися про те, що краплі води залишать плями на тканині. Ідеальний результат без плям.

Керамічна підошва
Плавне ковзання
Керамічне покриття добре проводить тепло та рівномірно розподіляє його по всій поверхні, забезпечуючи ефективне розгладжування. Воно також запобігає прилипанню тканини до підошви за високої температури та знімає статичну електрику. Підошва стійка до подряпин і легко ковзає по будь-якій тканині, а це означає, що прасування стане приємнішим заняттям.

Великий радіус дії
Шнур завдовжки 2,5 метри для вашого комфорту
Ви можете легко знайти зручне місце для прасування. Довгий шнур живлення дозволяє дивитися телевізор або бути ближче до епіцентру сімейних подій, навіть якщо ви зайняті домашніми справами.

Шнур, що обертається
Обертання на 360° для безпеки та зручності
Праска має кульове кріплення шнура, що дозволяє шнуру вільно обертатися. Обертання на 360° значно спрощує роботу: ви можете вільно повертати праску, прасувати лівою чи правою рукою – зручно та безпечно.

Функція самоочищення
Довгий термін служби
Ця функція є надзвичайно важливою, оскільки регулярне очищення продовжує термін служби праски та підвищує ефективність її роботи. Встановіть максимальну температуру та натисніть кнопку Self clean. З підошви почне виходити пара, вимиваючи забруднення та пластівці накипу. При необхідності повторіть процедуру, поки вода, що виходить, не стане чистою. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2200

Підошва

Керамічна

Подача пари, г/хв

30

Паровий удар, г/хв

90

Об'єм резервуара для води, мл

280

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Фізичні параметри
Тип підключення

Бездротове

Довжина кабелю, м

2.5

Розміри, см

13.3 x 14.5 x 32

Вага, кг

1.3