Код: 6678955 Праска з подачею пари Tefal FV2865E0

  • Артикул: FV2865E0
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 2400 Вт
  • Підошва: XGlide Dissusion
  • Подача пари: 40 г/хв
  • Паровий удар: 190 г/хв

Гарантія: 2 роки

Сучасна праска високої потужності
Tefal FV2865E0 - це нова модель праски від відомого європейського бренду. Причому, коли ви зверните увагу на ціну, точно здивуєтеся. Вона настільки доступна, що причин не купити праску у вас просто не знайдеться!

Привабливий дизайн
Праска Tefal FV2865E0 відрізняється досить оригінальним дизайном. При класичній формі корпусу із закритою ручкою, колірна гама виглядає свіжо й аристократично. Поєднання темно-синього, блакитного та білого порадує око естета. Органи управління розташовані точно під рукою, а горловина для заливання води зручна для того, щоб наповнювати її з-під крана або з будь-якої ємності.

Ефективне прасування
Для того щоб з легкістю справлятися зі складками будь-якої важкості, праска Tefal FV2865E0 обладнана нагрівальним елементів високої потужності. Цей показник досягає позначки 2400 Вт. Що це означає для вас? Підошва праски нагрівається дуже швидко та підтримує температуру без істотних перепадів, а парогенератор випаровує потрібну кількість води практично моментально. Комфорт у використанні та підвищена ефективність - ось результат.

Нова підошва
Підошва праски Tefal FV2865E0 виконана з кераміки. Таке покриття стійке та довговічне, воно не боїться подряпин. Вдосконалені отвори для подачі пари в підошві здатні видавати на 20% більшу ефективність порівняно з попередніми моделями компанії.

Велика кількість пари
Щоб розгладження тканин було якіснішим, і при цьому не довелося надто підвищувати потужність термообробки, Tefal FV2865E0 генерує пару у великій кількості. До 40 г на хвилину подається через отвори в підошві. А при необхідності ви можете використовувати функцію парового удару з продуктивністю до 190 грам, щоб видалити будь-які нерівності та складки навіть на грубій тканині.

Зручність у роботі
Праска Tefal FV2865E0 відрізняється ергономічним корпусом, який зручно лягає в руку. Щоб вам не довелося робити перерви, ємність для води збільшена до 270 мл. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2400

Підошва

XGlide Dissusion

Подача пари, г/хв

40

Паровий удар, г/хв

190

Об'єм резервуара для води, мл

270

Функції

Автовідключення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Особливості

Інтегрований захист від накипу Anti Scale System

Система Easycord

Регулятор подачі пари

Обертання шнура на 360°

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

1.9

Розміри, см

15 х 30 x 13

Вага, кг

1.3

Колір

Синій