Код: 6116885 Праска з подачею пари Tefal FV1216

  • Артикул: FV1216E0
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 1800 Вт
  • Підошва: Антипригарна
  • Подача пари: 20 г/хв
  • Паровий удар: 50 г/хв

Гарантія: 2 роки

Якщо ви в пошуках праски з повноцінним функціоналом, сміливо вибирайте модель Tefal FV 1216. Праски Tefal мають найбільший попит, адже виробник оснастив свої моделі всім необхідним.

Ця модель має ергономічну форму корпусу та самої ручки. Тому у використанні не повинно виникнути жодних труднощів. Праска має низку вагомих переваг. Висока потужність в 1800 Вт швидко приведе пристрій у робочий стан. Усе управління знаходиться у верхній частині корпусу. Натискати кнопки або виставляти температуру можна однією рукою.

Кожне прасування не доведеться набирати в резервуар воду. Адже він має достатній для такого пристрою об'єм - 200 мл. Розпорошується вода з великою силою і на дуже дрібні краплі, так що на один сеанс прасування не піде багато рідини. Активувавши постійне пароутворення, за короткий час можливо розгладити складки на сухій білизні. Подача постійної пари становить 20г/хв. Сила подачі пари регулюється.

Для одягу, який важко піддається прасуванню, потрібно приймати радикальні заходи. Скористайтеся паровим ударом і ви побачите, як прямо на очах складки розгладяться. Комфортне та безпечне прасування досягається завдяки зручній антипригарній підошві, яка легко та плавно ковзає по поверхні.

Праска Tefal FV 1216 має систему самоочищення. Це робить прилад довговічним, а його використання комфортним. Тепер прасування не викликатиме неприємних емоцій, а час самого процесу скоротиться до мінімуму. Прилад не вимикається автоматично, тому потрібно стежити за тим, щоб праска була вимкнена від живлення після закінчення прасування. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

1800

Підошва

Антипригарна

Подача пари, г/хв

20

Паровий удар, г/хв

50

Об'єм резервуара для води, мл

200

Функції

Система самоочищення

Вертикальне відпарювання

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Розміри, см

29 х 12.6 х 15.2

Вага, кг

1.1

Колір

Блакитний, білий