Код: 6888892 Праска Tefal FV8064E0

  • Артикул: FV8064E0
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 3000 Вт
  • Підошва: Durilium Airglide Autoclean
  • Подача пари: 40 г/хв
  • Паровий удар: 280 г/хв

Гарантія: 2 роки

Парова праска Tefal PUREGLISS Coppertinto & Black FV8064E0 забезпечує винятковий догляд за одягом завдяки поєднанню потужної подачі пари та розширених функцій.

Ідеальні результати щоразу
Вражаюча потужність для ідеального прасування: потужність 3000 Вт для швидкого нагріву, постійне подавання пари 50 г/хв і паровий удар 280 г/хв для легкого розгладження складок.

Без ризику появи плям
Наша запатентована технологія Micro Calc Filter забезпечує тривалу роботу, зберігаючи весь ваш одяг і постільну білизну бездоганними та захищеними від плям.

Відмінне ковзання
Швидке та легке прасування з технологією Durilium Airglide Autoclean: оптимальна дифузія пари, виняткове ковзання і каталітичне покриття Autoclean для бездоганної роботи без плям упродовж тривалого часу.

Автоматичне вимкнення
Режим очікування автоматично активується, коли праска залишається без нагляду - через 8 хвилин, якщо її залишити на п'яті, і через 30 секунд, якщо залишити на підошві або боці.

Легке вертикальне відпарювання
Відпарювання делікатних і великих речей спрощується завдяки функції вертикального відпарювання, що ідеально підходить для останнього оброблення і розгладження складок на костюмах та інших висячих предметах одягу, навіть на шторах.

Дезінфікуюча сила пари
Поєднання високої температури та тиску пари вбиває до 99,99% бактерій на всіх тканинах, які можна прасувати, забезпечуючи виняткову гігієнічність і здоровіший догляд за одягом. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

3000

Підошва

Durilium Airglide Autoclean

Подача пари, г/хв

40

Паровий удар, г/хв

280

Об'єм резервуара для води, мл

270

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Розміри, см

14 х 34 х 18

Вага, кг

1.29