Код: 5959907 Праска з подачею пари Tefal FV3810E0

  • Артикул: FV3810E0
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 2100 Вт
  • Підошва: Ultragliss Diffusion
  • Подача пари: 30 г/хв
  • Паровий удар: 95 г/хв

Гарантія: 2 роки

Висока потужність
Оснащена Tefal Supergliss FV 3810 потужністю у 2100 Вт дозволяє віднести цю модель праски до високопотужних. Праска нагрівається до потрібної температури за кілька секунд після ввімкнення в мережу та має високу швидкість подачі пари. З ним гори м'ятого одягу більше не проблема - праска відмінно підходить для інтенсивного використання.

Відмінні парові характеристики
Можливість постійної подачі пари з високою швидкістю і потужний паровий удар забезпечують високу якість прасування. Сильно пом'яті та щільні тканини розгладжуються практично моментально, а для верхнього одягу передбачена можливість вертикального відпарювання. Пропрасувати пальто Ви зможете прямо на вішалці, при цьому праска не буде підтікати - вода навіть при слабкому нагріванні відмінно перетворюється в пару.

Підошва Ultragliss Diffusion
Особливістю підошви Ultragliss Diffusion є те, що на її поверхні розташовані активні лінії, що створюють ефект повітряного прошарку. Це забезпечує легкість ковзання і простоту очищення. Завдяки двошаровому покриттю з вмістом кварцу підошва стійка до механічних впливів, що істотно продовжує її термін служби.

Легкість очищення
Tefal Supergliss FV 3810 не потребує спеціального догляду. Праска оснащена системою самоочищення, що вмикається натисненням однієї кнопки, і в його конструкції передбачено противапняний стрижень, який запобігає появі в резервуарі для води корозії. Таким чином, виконувати чистку праски вручну Вам не доведеться.

Зручність і комфорт у роботі
У прасці Tefal Supergliss FV 3810 продумано все до дрібниць для забезпечення максимально зручного користування ним. Місткий резервуар для води, широкий отвір для заливу, прогумована ручка - усе це робить експлуатацію праски простою і комфортною. Варто відзначити і систему EasyCord, завдяки якій шнур не заважає під час прасування, і широку п'яту, що забезпечує стійкість праски у вертикальному положенні. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2100

Підошва

Ultragliss Diffusion

Подача пари, г/хв

30

Паровий удар, г/хв

95

Об'єм резервуара для води, мл

270

Функції

Система самоочищення

Захист від накипу

Вертикальне відпарювання

Особливості

Подвійний захист від накипу

Зручне зберігання шнура на задній частині корпусу

Великий отвір для заливу води

Функція розпилення води

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Розміри, см

34 х 15 х 18

Вага, кг

1.3

Колір

Білий, зелений