Код: 6689304 Велотримач для телефону Ugreen LP181 Bike Mount Phone Holder (Black)

  • Артикул: UGR-60989
  • Місце встановлення: Кермо
  • Кріплення до пристрою: Затискач
  • Кабель у комплекті: Немає

Гарантія: 12 місяців

X-подібна
Тримач для велосипеда поставляється в Х-подібній формі та має телескопічні затискачі з нержавіючої сталі для надійної фіксації телефонів різних розмірів. Крім того, кріплення велосипедного керма оснащено механічною кнопкою для блокування телескопічних затискачів, що не лише запобігає зісковзуванню затискачів, а й значно забезпечує захист і стабільність телефону навіть на вибоїстих дорогах. Кріплення телефону на кермі велосипеда - це найідеальніший спосіб для навігації, перевірки повідомлень і т.д.

Легко виправити та видалити
Тримач для велосипедного телефону оснащений функцією встановлення і зняття без використання інструментів. Просто прикріпіть кріплення телефону до керма велосипеда та використовуйте рукоятку для болтів, що входить у комплект, і протиковзні гумові прокладки для його щільної фіксації. Завдяки гумовим подушечкам це кріплення для велотелефона добре підходить для широкого діапазону рулів діаметром від 20 до 28 мм. Підходить для всіх видів гірських велосипедів, дорожніх велосипедів, туристичних мотоциклів, а також колясок, бігових доріжок, візків для покупок і інших круглих ручок.

Поворотний на 360 градусів
Цей мобільний тримач керма можна встановити під будь-яким кутом, зокрема горизонтально, вертикально та навіть по діагоналі, навіть коли ви натискаєте на педаль, що робить ваш телефон легко доступним, а екран добре видно під час їзди.

Усебічний захист
Кожен телескопічний затиск цього велосипедного кріплення оснащений м'яким силіконом, який запобігає появі подряпин на мобільному телефоні, і надійно фіксує телефон навіть на поганих дорогах. Ви також можете відрегулювати роз'єм для керма відповідно до діаметра застосованого керма, не залишаючи на ньому слідів, використовуючи нековзну гумову прокладку (входить у комплект поставки). 

Місце встановлення

Кермо

Кріплення до пристрою

Затискач

Матеріал

Метал

Пластик

Особливості

Поворотний на 360 градусів

Для пристроїв з діагоналлю екрана 4.6 - 6.5 дюймів

Кабель в комплекті

Немає

Колір

Чорний