Код: 6996846 Вентилятор Philips CX3550/01

  • Артикул: CX3550/01
  • Тип: Настільний, підлоговий
  • Потужність: 48 Вт
  • Кількість швидкостей: 3

Гарантія: 2 роки

Позбавте себе від клопоту з пошуку пульта дистанційного керування. Легко керуйте нашим вентилятором за допомогою смартфона. У додатку Air+ ви можете налаштувати параметри, розклади тощо відповідно до ваших особистих уподобань.

Дальність повітряного потоку може досягати 30 метрів. Насолоджуйтесь максимальним комфортом і бадьорістю, де б ви не були. Кожен у кімнаті відчуває прохолодний вітерець.

Відчуйте на 30% тихішу роботу завдяки нашій інноваційній технології SilentWings. На дизайн наших лопатей вентилятора надихнули безшумні крила найтихішого планера природи: сови. Це забезпечує більш тихе охолодження з рівнем шуму всього 19 дБ (A) - тихіше, ніж шепіт!

Тривалий термін служби, рік за роком. Завдяки більш ніж 80-річному досвіду очищення повітря компанія Philips проводить понад 110 ретельних тестів своїх вентиляторів перед випуском, щоб забезпечити високу якість і продуктивність.

Насолоджуйтесь прохолодною і тихою ніччю в безшумному режимі сну. Цей режим поступово знижує швидкість вентилятора до найнижчого значення впродовж 30 хвилин, даючи змогу вам заснути природним чином, заощаджуючи енергію.

Режим природного бризу імітує свіжий вітерець. Інтенсивність і швидкість повітря плавно змінюється від високого до низького, створюючи природні та підбадьорливі відчуття в приміщенні впродовж усього року.

Насолоджуйтесь легким вітерцем або більш сильним повітряним потоком за допомогою цього універсального вентилятора з 3 налаштуваннями швидкості, режимом природного бризу і тихим режимом сну. Виберіть налаштування, яке вам найкраще підходить, розслабтеся і насолоджуйтеся.

Вічний дизайн, оптимізований для продуктивності та створений для елегантності. Завдяки прихованим лопатям вентилятора та мінімалістичній естетиці цей вентилятор ідеально впишеться в будь-яке середовище, чи то в спальні вночі, чи то в будь-якій іншій кімнаті вдень.

Модель 2-в-1 для столу або підлоги, яка адаптується до вашого середовища, вона поєднує потужність більшого вентилятора з сучасним елегантним дизайном, який ідеально впишеться у ваш будинок.

Налаштуйте охолодження за допомогою практичної функції таймера. Плануйте до 12 годин наперед.

Завдяки інтуїтивно зрозумілому дизайну ви можете зібрати наш вентилятор усього за кілька хвилин. Вентилятор також легко чистити. Просто протріть його вологою тканиною.

Тип

Підлоговий

Настільний

Вид

Лопатевий

ТМ

Philips

Модель

CX3550/01

Експлуатаційні характеристики
Номінальна потужність, Вт

48

Рівень шуму, dB (А)

19-46

Режим роботи, функції
Керування

Механічне

Електронне

Відображення режимів роботи

Ні

Таймер вимкнення

Таймер 1 год, 2 год, 3 год, 6 год, 12 год

Кількість швидкостей

3

Зволоження

Ні

Керування по Wi-Fi

Так

Автоповорот

Так

3D обертання

Ні

Підсвічування

Ні

Іонізація

Ні

Автовідключення

Ні

Ароматизація

Ні

Інші функції

3 фіксовані швидкості

Режим природного бризу

Режиму сну

Додаток

Технологія SilentWings

Конструктивні особливості
Регулювання висоти, мм

1250

Регулювання кута нахилу, град

90

Кут автоповороту по горизонталі, град

30

Матеріал корпусу

Пластик

Живлення від альтернативних джерел

Немає

Безпека
Захист від перегріву

Так

Ваго-габаритні характеристики
Габарити (Ш х Г х В), мм

37 х 125 х 40

Габарити в упаковці (Ш х Г х В), мм

19.9 х 73.7 х 46.2

Вага Нетто, кг

6

Вага Брутто, кг

8.4

Виробник, гарантія, комплектація
Країна виробник

Китай

Гарантійний термін, міс

24