Код: 5930299 Ваги кухонні Gorenje KT 05 KARIM W

  • Артикул: 365269
  • Конструкції: З плоскою платформою
  • Максимальне навантаження: 5 кг

Гарантія: 2 роки

Сучасний дизайн
Притягує погляд
Тонкі, елегантні та компактні електронні ваги є корисним, красивим і цікавим аксесуаром на будь-якій кухні. Їх легко зберігати, тому що вони маленькі та тонкі. Якщо ви не можете знайти для них місце в шафі, не біда, вони будуть красиво виглядати і на кухонному столі.

Функція «Тара»
Зручне зважування
Ця корисна функція допомагає точно зважувати інгредієнти. Встановіть миску на ваги та натисніть на кнопку тари, щоб обнулити вагу. З цією функцією можна зважувати всі інгредієнти для страви в одній мисці.

Запатентована сенсорна технологія
Висока точність
У кухонних вагах Gorenje вбудована запатентована сенсорна технологія, що забезпечує їх високу точність. Ваги фіксують кожен грам, тому вони підходять для рецептів, які вимагають точного зважування навіть невеликої кількості продукту.

Зважування до 5 кілограмів
Точне зважування
Міцне загартоване скло ідеально підходить для зважування фруктів, овочів, м'яса та інших продуктів харчування до 5 кілограмів. На ваги можна поставити велику миску або тарілку, і це не завадить вам побачити результат зважування на великому екрані з підсвічуванням. Ваги можна протирати вологою тканиною.

Відомий дизайнер у вашому домі
Притягуючи погляди
Тонкі, стильні та компактні цифрові ваги будуть відмінним аксесуаром на вашій кухні. Відомий промисловий дизайнер Карім Рашид розробив їх спеціально для Gorenje. Оскільки ваги маленькі та тонкі, ви швидко знайдете підходяще місце для їх зберігання. Вони настільки прості і елегантно вишукані, що будуть добре виглядати на кухонному столі, якщо для них не знайдеться місця в шафі. 

Конструкція

З плоскою платформою

Максимальне навантаження, кг

5

Ціна поділки, г

1

Додаткові функції

Автовідключення

Облік тари

Вибір одиниць вимірювання

Матеріал корпусу

Скло

Живлення

Від батарейок

Тип і кількість елементів живлення

2 х CR

Фізичні параметри
Розміри, см

1.8 х 17 х 22

Вага, кг

0.6

Колір

Білий, малюнок