Код: 6771852 Відеокарта AFOX GeForce GTX 750 4GB GDDR5 (128bit) (AF750-4096D5L4-V2)

  • Артикул: AF750-4096D5L4-V2
  • GPU: GeForce GTX 750
  • Об'єм відеопам'яті: 4 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR5
  • Шина пам'яті: 128 біт

Гарантія: 2 роки

DirectX
Підтримує DirectX 12, що забезпечує безпрецедентну реалістичність графіки та ефекти кінематографічного рівня.

NVIDIA CUDA
Технологія CUDA розкриває потужність сотень процесорних ядер GPU для прискорення найбільш ресурсомістких завдань, наприклад, кодування відео, симуляції фізичних ефектів, трасування променів тощо, забезпечуючи неймовірний приріст продуктивності порівняно зі звичайними процесорами.

Підтримка NVIDIA 3D Vision
Технологія NVIDIA 3D Vision Vision забезпечує користувачам надзвичайно захоплюючу роботу зі стереоскопічним 3D. Рішення 3D Vision представлено комбінацією високотехнологічних бездротових окулярів і просунутого ПЗ і перетворює сотні ігор для ПК на справжнє стереоскопічне 3D.

NVIDIA PhysX
Графічні процесори GeForce підтримують технологію NVIDIA PhysX, піднімаючи інтерактивність і реалізм в іграх на абсолютно новий рівень. Технологія NVIDIA PhysX докорінно змінює відчуття під час ігор, додаючи наступні спецефекти: осколки від вибуху, що розлітаються на всі боки, волосся, що розвівається поривами вітру, погодні ефекти, трава та дерева, що гойдаються на вітрі, хвилі, що розбиваються об берег, туман, пил і дим , реалістична поведінка людських персонажів, а також інтерактивні, розтягувані та деформовані об'єкти.

Адаптивна вертикальна синхронізація
Ніщо не відволікає так, як тремтіння кадрів і розриви зображення. Перше відбувається, коли частота зміни кадрів низька, друге – коли вона надто висока. Технологія Adaptive V-Sync – чудовий спосіб обробки кадрів. При високій частоті зміни кадрів V-sync вмикається для усунення розривів зображення, за низької – вимикається, щоб звести тремтіння до мінімуму. Це дозволяє не відволікатися, тож ти можеш продовжити гру.

GPU Boost
Завдяки точним елементам управління ця нова технологія дозволяє геймерам максимально збільшити продуктивність ПК. Технологія GPU Boost відстежує роботу відеокарти, ще краще керуючи температурою GPU, підвищенням тактової частоти процесора та напругою, щоб досягти максимальної продуктивності GPU. 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GTX 750

Техпроцес

28 нм

Частота GPU

1020 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR5

Шина пам`яті

128 біт

Частота пам`яті

5000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

11.2

Підтримка OpenGL

4.5

Максимальна роздільна здатність

2560x1600

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

VGA (D-Sub)

1

HDMI

1

DVI

1

Живлення
Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

300

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Кількість займаних слотів, шт.

2

Довжина, мм

225