Код: 6487665 Відеокарта Asus GeForce GTX 1650 Strix Gaming 4GB GDDR5 (STRIX-GTX1650-A4G-GAMING)

  • Артикул: STRIX-GTX1650-A4G-GAMING
  • GPU: GeForce GTX 1650
  • Об'єм відеопам'яті: 4 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR5
  • Шина пам'яті: 128 біт

Гарантія: 3 роки

Відеокарта ROG Strix GeForce GTX 1650 Advanced edition з 4 ГБ відеопам'яті GDDR5: ваш пропуск у світ комп'ютерних ігор!

Графічний процесор GeForce GTX 1650: створений на базі високопродуктивної мікроархітектури NVIDIA Turing. Оновіть свій комп'ютер відеокартою, яка у 2 рази перевершує за продуктивністю модель GeForce GTX 950, а в новітніх іграх випереджає модель GTX 1050 на 70%! Додаток GeForce Experience для оновлення драйверів і оптимізації ігрових налаштувань. Також з його допомогою можна записувати відеоролики, робити скріншоти, вести прямі трансляції ігрового процесу та показувати все це своїм друзям.

Геймерська модель з відмінним охолодженням
Відеокарти серії Dual втілюють концепцію максимальної ефективності. Вони позбавлені надмірної функціональності, що не стосується продуктивності. Автоматизований процес виробництва гарантує високу якість готового пристрою, а за його стабільну роботу відповідає пара потужних пилонепроникних вентиляторів. ASUS ROG Strix GeForce GTX 1650 - довговічна відеокарта з продуктивністю сучасного рівня!

Безшумний режим роботи. Інтелектуальне регулювання вентиляторів
При невеликому навантаженні, коли температура графічного процесора залишається нижче 55°, вентилятори зупиняються і кулер охолоджує відеокарту в пасивному режимі, тобто при нульовому рівні шуму. Якщо ж температура перевищить вказане значення, вентилятори автоматично відновлять свою роботу.

Сертифікація IP5X. Пилонепроникні вентилятори
Пил - ворог номер один для вентиляторів. Очистити їх лопаті нескладно, однак розібрати корпус відеокарти, щоб до них дістатися, може виявитися непростим завданням. Ось чому дана модель оснащується пилонепроникними вентиляторами, що відповідають стандарту IP5X. Завдяки цьому ефективність охолодження пристрою не буде знижуватися з плином часу.

Технологія Auto-Extreme. Автоматизований процес виробництва
Процес виготовлення даної відеокарти повністю автоматизований. Технологія Auto-Extreme дозволяє здійснювати пайку всіх елементів за один етап, що зменшує термічне навантаження на компоненти та робить непотрібним застосування жорстких хімікатів для очищення. Результат - менший вплив виробництва на навколишнє середовище, економія електроенергії і надійніший кінцевий продукт.

Super Alloy Power II. Високоякісні елементи живлення
Графічний процесор з мікроархітектурою Turing може динамічно змінювати свою частоту, щоб ефективно справлятися з навантаженням, яке пропонує йому поточна гра чи інший додаток, і для його стабільної роботи потрібна відповідна система живлення. На відеокартах серії ROG Strix вона складається з добірних конденсаторів, транзисторів і дроселів зі сплавними сердечниками.

Підсилювальна пластина. Сила металу
Міцна алюмінієва пластина на зворотному боці відеокарти запобігає вигину друкованої плати, захищаючи від ушкоджень компоненти, що знаходяться на ній, та електричні з'єднання.

GPU Tweak II. Моніторинг і налаштування
У комплект поставки сучасних відеокарт ASUS входить ексклюзивна утиліта GPU Tweak II, яка надає користувачу повний контроль над графічною підсистемою комп'ютера. З її допомогою можна змінювати частоти та напруги, налаштовувати роботу вентиляторів, відстежувати дані апаратного моніторингу і т.д. Ця утиліта допоможе вам витягти максимум з вашої нової відеокарти!

Технологія NVIDIA G-Sync. Адаптивна синхронізація
Дана відеокарта підтримує технологію адаптивної синхронізації NVIDIA G-Sync, яка усуває неприємні ефекти, такі як «розрив кадру» та пригальмовування картинки в іграх.

Підсвічування Aura. На крок попереду!
Стильне світлодіодне підсвічування Aura на кожусі відеокарти підтримує величезну палітру відтінків у поєднанні із захоплюючими візуальними ефектами. Її колір може змінюватися залежно від температури графічного процесора або в такт вашої улюбленої музики. Крім того, за допомогою програми Aura Sync робота підсвічування різних компонентів синхронізується між собою. Шукайте логотип Aura Sync - їм відзначені продукти, що підтримують технологію синхронізації підсвічування від ASUS! 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GTX 1650

Частота GPU

В ігровому режимі:

Базова частота: 1485 МГц

У стані розгону 1680 МГц

У режимі OC:

Базова: 1485 МГц

У стані розгону 1710 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR5

Шина пам`яті

128 біт

Частота пам`яті

8002 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

DisplayPort, шт.

2

HDMI

2

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

6 pin

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

300

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Довжина, мм

242