Код: 6531508 Відеокарта Asus GeForce GTX 1650 Super OC Edition 4GB GDDR6 (PH-GTX1650S-O4G)

  • Артикул: PH-GTX1650S-O4G
  • GPU: GeForce GTX 1650
  • Об'єм відеопам'яті: 4 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR6
  • Шина пам'яті: 128 біт

Гарантія: 3 роки

Подвійні шарикопідшипники. У 2 рази довше
GeForce 1650 оснащений вентилятором з двома підшипниками, який працює тихо, ефективно та працює у два рази довше, ніж конструкції з підшипниками ковзання. Щоб ще більше підвищити надійність, ми розробили вентилятор для захисту від пилу IP5X, що означає, що пил не зможе пошкодити його внутрішні компоненти.

GPU Tweak II
Утиліта ASUS GPU Tweak II виводить настройку продуктивності відеокарти на новий рівень. Він дозволяє налаштовувати критичні параметри, включаючи тактові частоти ядра графічного процесора, частоту пам'яті, настройки напруги та багато іншого, з можливістю моніторингу всього в режимі реального часу за допомогою настроюваного екранного дисплея. Від тонкої настройки продуктивності до розширеного управління вентиляторами, утиліта має всі інструменти, необхідні для максимально ефективного використання вашої відеокарти.

Технологія Auto-Extreme
Усі відеокарти лінійки GTX 1650 виробляються з використанням технології Auto-Extreme, автоматизованого виробничого процесу, який встановлює нові стандарти в галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це знижує теплове навантаження на компоненти та дозволяє уникнути використання агресивних засобів для хімікатів, що призводить до меншого впливу на навколишнє середовище, зниження енергоспоживання на виробництві та підвищення надійності продукту в цілому.

Технологія NVIDIA G-SYNC
Відеокарта використовує технологію дисплея NVIDIA G-SYNC для максимально плавної і швидкої гри, виключаючи розриви екрана та мінімізацію лагів дисплея і затримок вводу. Насолоджуйтесь новітніми шутерами від першої особи, спортивними та пригодницькими іграми на супервисокій частоті кадрів навіть при найвищих налаштуваннях графіки.

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GTX 1650

Частота GPU

У режимі OC:

Динамічна частота: 1770 МГц

Базова частота: 1530 МГц

В ігровому режимі:

Динамічна частота: 1740 МГц

Базова частота: 1530 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6

Шина пам`яті

128 біт

Частота пам`яті

12002 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
DisplayPort, шт.

1

HDMI

1

DVI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

6 pin

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

350

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

1

Довжина, мм

174