Код: 6489186 Відеокарта Asus GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 TUF Gaming(TUF-RTX2060-6G-GAMING)

  • Артикул: TUF-RTX2060-6G-GAMING
  • GPU: GeForce RTX 2060
  • Об'єм відеопам'яті: 6 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR6
  • Шина пам'яті: 192 біт

Гарантія: 3 роки

NVIDIA TURING
Відеокарта Asus GeForce RTX 2060 засновані на архітектурі графічного процесора Turing. Це в 6 разів збільшує продуктивність порівняно з відеокартами попереднього покоління.

Трасування променів у реальному часі в іграх
Трасування променів є передовим рішенням для розрахунку реалістичного освітлення, відображень і тіней, пропонуючи рівень реалістичності, що набагато перевершує можливості традиційних методів рендерингу. NVIDIA Turing - перший графічний процесор, здатний відстежувати промені в реальному часі.

ASUS GeForce RTX 2060 поєднує в собі високу продуктивність з міцною і компактною 2-слотовою конструкцією. Вентилятор з двома підшипниками працює вдвічі довше, ніж альтернативи з підшипниками ковзання, і має сертифікат пилонепроникність IP5X, що робить його працездатним навіть у важких умовах. Якщо ви ще не впевнені в стабільності, врахуйте, що кожна карта виготовлена ​​з використанням технології Auto-Extreme, автоматизованого виробничого процесу, який встановлює нові стандарти в галузі.

Подвійні шарикопідшипники. У 2 рази довше
GeForce RTX 2060 оснащений вентилятором з двома підшипниками, який працює тихо, ефективно та працює у два рази довше, ніж конструкція з підшипниками ковзання. Щоб ще більше підвищити надійність, ми розробили вентилятор для захисту від пилу IP5X, що означає, що пил не зможе зашкодити його внутрішні компоненти.

Авто-Екстрім Технологія
GeForce RTX 2060 виготовляється з використанням технології Auto-Extreme, автоматизованого виробничого процесу, який встановлює нові стандарти в галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це знижує теплове навантаження на компоненти та дозволяє уникнути використання агресивних засобів для хімікатів, що призводить до меншого впливу на навколишнє середовище, зниження енергоспоживання на виробництві та підвищення надійності продукту в цілому.

  • Роботи не помиляються, прибираючи ризик помилок людини
  • Укріплені компоненти пропонують кращу стабільність при розгоні
  • Автоматизація має жорсткіший контроль якості
  • Пайка виготовляється за один прохід
  • Виробництво без флюсу, екологічно чиста зміна

Компактна конструкція Asus GeForce RTX 2060 була вбудована в компактну раму для забезпечення максимальної сумісності з більшістю моделей комп'ютерів.

GPU Tweak II. Моніторинг та налаштування
Утиліта ASUS GPU Tweak II виводить настройку продуктивності відеокарти на новий рівень. Дозволяє налаштовувати критичні параметри, включаючи тактові частоти ядра графічного процесора, частоту пам'яті, настройки напруги та багато іншого, з можливістю моніторингу всього в реальному часі за допомогою настроюваного екранного дисплея. Від тонкої настройки продуктивності до розширеного управління вентиляторами, GPU Tweak II має всі інструменти, необхідні для максимально ефективного використання вашої відеокарти.

XSplit Gamecaster. Преміум-трансляція
XSplit пропонує чудову потокову передачу з анотаціями в грі і іншими додатковими функціями.

Технологія NVIDIA G-SYNC
Asus GeForce RTX 2060 використовує технологію дисплея NVIDIA G-SYNC для максимально плавної і швидкої гри, виключаючи розриви екрана та мінімізацію лагів дисплея і затримок вводу. Насолоджуйтесь новітніми шутерами від першої особи, спортивними та пригодницькими іграми на супервисокій частоті кадрів навіть при найвищих налаштуваннях графіки! 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce RTX 2060

Техпроцес

12 нм

Частота GPU

Gaming Mode:

Базова частота: 1365 МГц

У режимі розгону: 1689 МГц

OC Mode:

Базова частота: 1365 МГц

У режимі розгону 1710 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

6 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6

Шина пам`яті

192 біт

Частота пам`яті

14000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.5

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

DisplayPort, шт.

1

HDMI

2

DVI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

850

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Довжина, мм

204