Код: 6807685 Відеокарта Asus GTX1660Ti 6GB EVO Gaming

  • Артикул: TUF-GTX1660TI-6G-EVO-GAMING
  • GPU: GeForce GTX 1660 Ti
  • Об'єм відеопам'яті: 6 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR6
  • Шина пам'яті: 192 біт

Гарантія: 3 роки

NVIDIA TURING
Відеокарти GeForce GTX засновані на архітектурі графічного процесора Turing. Це у 6 разів збільшує продуктивність порівняно з відеокартами попереднього покоління.

NVIDIA G-SYNC
GTX 1660 Ti оснащена технологією дисплею NVIDIA G-SYNC для максимально плавної та швидкої гри, що виключає розриви кадрів і мінімізацію затримки вводу сигналу. Насолоджуйтесь найновішими шутерами від першої особи, спортивними іграми та пригодницькими історіями на супервисокій частоті зміни кадрів навіть при найвищих налаштуваннях графіки.

GPU Tweak II
Утиліта ASUS GPU Tweak II виводить налаштування продуктивності відеокарти на новий рівень. Він дозволяє налаштовувати критичні параметри, включаючи тактові частоти ядра графічного процесора, частоту пам'яті, налаштування напруги та багато іншого, з можливістю моніторингу всього в режимі реального часу за допомогою екранного дисплея. Від тонкого налаштування продуктивності до розширеного управління вентиляторами утиліта має всі інструменти, необхідні для максимально ефективного використання вашої відеокарти.

Технологія Auto-Extreme
Усі відеокарти лінійки GTX 1660 Ti виробляються з використанням технології Auto-Extreme, автоматизованого виробничого процесу, який встановлює нові стандарти в галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це знижує теплове навантаження на компоненти та дозволяє уникнути використання агресивних чистячих хімікатів, що призводить до меншого впливу на навколишнє середовище, зниження енергоспоживання на виробництві та підвищення надійності продукту в цілому.

144-годинна програма валідації
У процесі виробництва дана відеокарта проходить випробування на безперервну роботу протягом 144 годин, стрес-тест під високим навантаженням з використанням бенчмарку 3DMark і перевірку сумісності з популярними іграми, такими як Fortnite, League of Legends, Overwatch і PlayerUnknown's Battlegrounds. 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GTX 1660 Ti

Частота GPU

OC mode: У режимі розгону: 1800 МГц

OC Gaming mode: У режимі розгону: 1770 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

6 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6

Шина пам`яті

192 біт

Частота пам`яті

12000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

DisplayPort, шт.

1

HDMI

2

DVI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

450

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Довжина, мм

206