Код: 6519511 Відеокарта Asus Radeon RX 570 Gaming OC 8GB GDDR5 (STRIX-RX570-O8G-GAMING)

  • Артикул: STRIX-RX570-O8G-GAMING
  • GPU: Radeon RX 570
  • Об'єм відеопам'яті: 4 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR5
  • Шина пам'яті: 256 біт

Гарантія: 3 роки

ASUS ROG Strix
ROG Strix - це нова серія геймерських пристроїв у рамках бренду Republic of Gamers. Їх відмітною особливістю є висока продуктивність, використання інноваційних технологій, бездоганний рівень надійності та стильний дизайн, що підкреслює індивідуальність кожного геймера. Пристрої серії ROG Strix - це швидкість і функціональність, необхідна для перемоги в будь-якій грі!

На крок попереду конкурентів
Відеокарта ROG Strix RX 570 - це геймерська модель, оснащена безліччю ексклюзивних технологій ASUS. Використовувана на ній система охолодження DirectCU II може похвалитися високою ефективністю за рахунок вентиляторів з оптимізованою геометрією крильчатки, а бездоганна надійність пристрою забезпечується повністю автоматизованим процесом виробництва (технологія Auto-Extreme). Система підсвічування Aura RGB допоможе зробити дизайн комп'ютера незабутнім за допомогою оригінальних світлових ефектів. У комплект поставки ROG Strix RX 570 входять утиліти GPU Tweak II (для настройки та моніторингу параметрів відеокарти) і XSplit Gamecaster (для запису та трансляції процесу гри в режимі реального часу).

Високоефективне охолодження:

Кулер DirectCU II з технологією «прямого контакту»
На дану відеокарту встановлена ​​ексклюзивна система охолодження DirectCU II з технологією «прямого контакту»: мідні теплові трубки кулера безпосередньо контактують з поверхнею графічного процесора.

Два вентилятори з підтримкою пасивного режиму
Два високоякісні вентилятори з оптимізованою геометрією крильчатки, що входять до складу системи охолодження DirectCU II, підсилюють повітряний потік і збільшують статичний тиск порівняно зі звичайними. Крім того, завдяки продуманій конструкції радіатора даний кулер здатний охолоджувати відеокарту при невисокому рівні навантаження в пасивному режимі, тобто при нульовому рівні шуму.

Якість і надійність. Технологія Auto-Extreme
Високій якості готового пристрою сприяє повністю автоматизований процес виробництва (технологія Auto-Extreme), який відповідає суворішим екологічним нормам за рахунок усунення шкідливих хімічних речовин і зменшення енергоспоживання на 50%.

5+1 фаз живлення і технологія Super Alloy Power II
Стабільній роботі відеокарти сприяє високоякісна елементна база. Використовувані на ній компоненти Super Alloy Power II забезпечують ефективне споживання енергії та зниження температури приблизно на 50% порівняно з попередніми рішеннями.

Система Aura RGB. Стильне світлодіодне підсвічування
Стильне світлодіодне підсвічування Aura RGB, реалізоване на відеокартах серії ROG Strix, пропонує насолодитися мільйонами колірних комбінацій у поєднанні із шістьма зачаровуючими візуальними ефектами.

Ідеальна комбінація монітора та відеокарти
Технологія AMD FreeSync синхронізує частоту оновлення екрана із частотою виводу кадрів графічним процесором. Завдяки їй усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як вищу якість картинки, так і поліпшену реакцію гри на дії користувача.

Утиліта GPU Tweak II з модулем XSplit Gamecaster для гнучкого налаштування графічної підсистеми
Сучасні відеокарти Asus сумісні з ексклюзивною утилітою GPU Tweak II, за допомогою якої можна отримати повний контроль над графічною підсистемою комп'ютера. Наприклад, нова функція Gaming Booster дозволяє моментально виділити всі доступні обчислювальні ресурси під 3D-додаток, щоб забезпечити максимальну продуктивність.

Функція Gaming Booster: оптимізація одним клацанням миші

  • Візуальні ефекти: підвищення продуктивності за рахунок вимкнення візуальних ефектів інтерфейсу Windows.
  • Системні служби: автоматичне або ручне вимкнення служб і процесів Windows.
  • Дефрагментація пам'яті: вивільнення оперативної пам'яті без закриття запущених процесів.

Утиліта XSplit Gamecaster
У пакет програмного забезпечення, що постачається до даної відеокарти, входить XSplit Gamecaster - зручна утиліта для трансляції та відеозйомки процесу гри. Реалізована у вигляді інтерфейсу, що накладається поверх самої гри, вона також відображає дані системного моніторингу (частоту графічного процесора, температуру відеокарти, рівень завантаження відеопам'яті) і містить елементи управління утиліти GPU Tweak II (наприклад, для перемикання між профілями з настройками або моментального розгону відеокарти). 

Графічний процесор
Виробник GPU

AMD

Графічний чип

Radeon RX 570

Частота GPU

Базова частота: 1168 МГц

У режимі розгону: до 1310 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

8 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR5

Шина пам`яті

256 біт

Частота пам`яті

7000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

DisplayPort, шт.

1

HDMI

1

DVI

2

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

450

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Довжина, мм

240