Код: 6807692 Видеокарта Asus RTX3060TI 8GB TUF Gaming OC V2

  • Артикул: TUF-RTX3060TI-O8G-V2-GAMING
  • GPU: GeForce RTX 3060 Ti
  • Объем видеопамяти: 8 ГБ
  • Тип видеопамяти: GDDR6
  • Шина памяти: 256 бит

Гарантія: 3 роки

Надійна відеокарта
Відеокарта TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti сповнена інноваційних рішень, спрямованих на покращення електроживлення та охолодження. Під металевим кожухом нової конструкції працюють три потужні вентилятори Axial-tech з довговічними подвійними шарикопідшипниками. При низькій температурі вони зупиняються, роблячи відеокарту безшумною. Масивні радіатори, добірна елементна база, автоматизований процес виготовлення та безліч додаткових покращень, таких як вентиляційний отвір у підсилювальній пластині – на такий оптимізований до дрібниць пристрій можна покластися під час збірки будь-якого комп'ютера.

Удосконалені вентилятори AXIAL-TECH
На відеокартах серії TUF Gaming використовується трійка перевірених часом вентиляторів Axial-tech. Вони легко впораються із завданням охолодження нового «високооктанового» графічного чіпа NVIDIA, а завдяки подвійним шарикопідшипникам прослужать довше, ніж вентилятори з підшипниками інших типів.

Нові напрямки
Щоб зменшити турбулентність, центральний вентилятор обертається у зворотному до іншого напрямку. Коли температура графічного чіпа опускається нижче 55°C, вентилятори повністю зупиняються, роблячи відеокарту безшумною.

Технологія MaxContact
Підвищенню ефективності перенесення теплоти від графічного чіпа до решітки радіатора сприяє технологія MaxContact, яка передбачає високоточне полірування поверхні основи радіатора. Маючи гладшу поверхню, ніж звичайні, такий радіатор забезпечує більшу площу контакту з мікросхемою, а значить і кращу передачу тепла.

Товщина – 2.7 слота
Теплові трубки розподіляють тепло по ребрах радіатора, що заповнюють велике місце, що надається 2.7-слотовим форм-фактором відеокарти.

Високоякісна елементна база
Для пристроїв серії TUF Gaming відбирається найнадійніша елементна база: високоякісні дроселі та транзистори, а також конденсатори, що відповідають вимогам військово-промислових стандартів. Процес виготовлення відеокарти повністю автоматизований (технологія Auto-Extreme), що унеможливлює ризик людської помилки. Готовий продукт піддається суворій перевірці – тестам якості загальною тривалістю 144 години.

Оновлений кожух
Відеокарта загорнута в алюмінієвий захисний кожух, який запобігає фізичним ушкодженням і наділяє нові моделі серії TUF Gaming суворим зовнішнім виглядом. Його колірне оформлення у відтінках сірого гармонійно впишеться у будь-яку комп'ютерну збірку.

Задня сторона
На звороті відеокарти можна побачити безліч поліпшень проти її попередниць. Більша частина її закрита захисною металевою пластиною із широким вентиляційним отвором. Через цей отвір гаряче повітря від відеокарти відводиться до витяжних корпусних вентиляторів. Для захисту портів і забезпечення надійного кріплення задня панель відеокарт виготовляється з нержавіючої сталі. Також можна відзначити зручно розташований перемикач двох профілів BIOS, за допомогою якого вибирається режим роботи відеокарти без використання будь-якого програмного забезпечення.

Лицьова сторона
Роботу вбудованого елемента підсвічування можна налаштувати та синхронізувати з підсвічуванням інших компонентів ASUS. Живлення відеокарти забезпечується за допомогою 8-контактного роз'єму з вбудованою системою моніторингу: при неправильному під'єднанні кабелів живлення загориться попереджувальний індикатор.

GPU TWEAK II
У комплект поставки сучасних відеокарт ASUS входить ексклюзивна утиліта GPU Tweak II, яка надає користувачу повний контроль за графічною підсистемою комп'ютера. З її допомогою можна змінювати частоти та напруги, налаштовувати роботу вентиляторів, відстежувати дані апаратного моніторингу тощо. Ця утиліта допоможе вам отримати максимум з вашої нової відеокарти! 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce RTX 3060 Ti

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

8 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6

Шина пам`яті

256 біт

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 4.0

DisplayPort, шт.

3

HDMI

2

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

750

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

3

Довжина, мм

301