Код: 6807118 Відеокарта Gigabyte GeForce GV-N730D5-2GI 2.0

  • Артикул: GV-N730D5-2GI 2.0
  • GPU: GeForce GT730
  • Об'єм відеопам'яті: 2 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR5
  • Шина пам'яті: 64 біт

Гарантія: 3 роки

Оновіть своє графічне рішення до нової дискретної відеокарти GeForce GT 730 та отримайте супершвидку роботу в Інтернеті, а також неймовірні можливості редагування фото та відео.

Відеокарта GT 730 також забезпечує в 3 рази більшу продуктивність в іграх, ніж вбудована графіка, при цьому гарантуючи надійність і стабільність роботи завдяки GeForce Experience.

Режим згладжування NVIDIA FXAA
Згладжування вирівнює зубчасті межі зображення, але може бути дуже вимогливим до частоти зміни кадрів. FXAA – це нова технологія згладжування, яка забезпечує чудові плавні лінії за мінімального впливу на продуктивність. Завдяки GPU на базі архітектури Kepler ти можеш увімкнути FXAA у сотнях іграх через Панель управління Nvidia.

PureVideo HD
Поєднання прискорення декодування HD відео та постобробки забезпечує програвання відео без перешкод, приголомшливу чистоту зображення, чіткість кольору та точне масштабування зображення у фільмах і відео. Усе це з надзвичайною ефективністю енергоспоживання.

Потокове аудіо форматів TrueHD і DTS-HD
Повна підтримка TrueHD і просунутих кодеків для багатоканального HD аудіо без стиснення DTS-HD дарує вам неймовірну насолоду звуком прямо у вас вдома.

Adaptive Vertical Sync
Ніщо не відволікає так, як тремтіння кадріві розриви зображення. Перше відбувається, коли частота зміни кадрів низька, друге – коли вона надто висока. Технологія Adaptive V-Sync – чудовий спосіб обробки кадрів. При високій частоті зміни кадрів V-sync вмикається для усунення розривів зображення, при низькій – вимикається, щоб звести тремтіння до мінімуму. Це дозволяє не відволікатися, тож ти можеш продовжити гру. 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GT730

Техпроцес

28 нм

Частота GPU

902 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

2 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR5

Шина пам`яті

64 біт

Частота пам`яті

5000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.4

Максимальна роздільна здатність

4096 x 2160

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 2.0 x8

VGA (D-Sub)

1

HDMI

1

DVI

1

Живлення
Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

300

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

1

Довжина, мм

177