Код: 6789603 Відеокарта Gigabyte LHR! nVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6X 256Bit (GV-N307TEAGLE OC-8GD)

  • Артикул: GV-N307TEAGLE OC-8GD
  • GPU: GeForce RTX 3070 Ti
  • Об'єм відеопам'яті: 8 ГБ
  • Тип відеопам'яті: DDR6X
  • Шина пам'яті: 256 біт

Гарантія: 3 роки

Система охолодження
Система охолодження WINDFORCE 3X представлена ​​фірмовим радіатором, 6 композитними мідними тепловими трубками прямого контакту з графічним процесором і трьома 80-мм вентиляторами з унікальним профілем лопатей крильчатки, а також фірмовими функціями Alternate spinning, 3D Active fan ключові компоненти графічної плати.

Альтернативне обертання вентиляторів
Унікальна технологія Alternate Spinning дозволяє значно знизити негативний ефект від турбулентності та суттєво наростити тиск повітряного потоку.

Розподілений повітряний потік
Інженери GIGABYTE запропонували схему, згідно з якою обертання двох сусідніх вентиляторів відбувається у протилежному напрямку, напрямок повітряного потоку між ними збігається, знижується турбулентність і зростає тиск охолодних повітряних мас.

Вентилятори 3D Active
Засобами технології 3D Active організована напівпасивна схема охолодження, вентилятори залишаються вимкненими, коли навантаження на ГП невелике, зокрема в іграх, які не вимагають апаратних ресурсів.

Змащення GRAPHENE NANO
Наносмазка на основі графена допомагає продовжити термін служби вентилятора у 2,1 рази, що відповідає терміну служби подвійного підшипника кочення, крім того, такий вентилятор працює тихіше.

RGB FUSION 2.0
Параметри колірної схеми, 16,7 млн. колірних відтінків, численні світлові ефекти та можливість синхронізувати підсвічування виробу з іншими пристроями сімейства AORUS.

Захисна металева пластина на тильній стороні друкованої плати
Тильна поверхня друкованої плати накрита металевою пластиною, яка надійно захищає конструктив загалом і розпаяні на платі компоненти зокрема, від пошкоджень, наприклад, у разі падіння виробу, а також допомагає мінімізувати навантаження на вигин і кручення.

Надійність та екстремальний оверклокінг
Дизайн підсистеми живлення на базі силових КМОН RDSon транзисторів зі зниженим опором при перемиканні передбачає збалансоване навантаження на кожен транзистор, що дозволяє ключовим компонентам у складі VRM-модуля функціонувати у комфортному температурному режимі. Сертифіковані в рамках програми Ultra Durable високоякісні дроселі та конденсатори забезпечують чудову продуктивність відеопідсистеми та збільшують термін служби виробу.

Повністю автоматизований процес
Повністю автоматизований виробничий процес гарантує високу якість друкованих плат і усуває можливість виникнення гострих виступів роз'ємів для паяння на поверхні друкованої плати. Продумана конструкція запобігає порізам ваших рук або ненавмисних пошкоджень компонентів при створенні системи. 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce RTX 3070 Ti

Частота GPU

1800 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

8 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6X

Шина пам`яті

256 біт

Частота пам`яті

19000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 4.0 x16

DisplayPort, шт.

2

HDMI

2

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin+8 pin

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

750

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

3

Довжина, мм

283