Код: 6338624 Відеокарта MSI GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 (GTX 1060 3GT OC)

  • Артикул: GTX 1060 3GT OC
  • GPU: GeForce GTX 1060
  • Об'єм відеопам'яті: 3 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR5
  • Шина пам'яті: 192 біт

Гарантія: -

Потужна ігрова платформа на базі ПК
GeForce GTX демонструє найвищу продуктивність і підтримує передові технології NVIDIA GameWorks і GeForce Experience в найсучасніших комп'ютерних іграх.

Передові ігрові технології
Ядро Pascal розроблено спеціально для роботи з дисплеями наступного покоління, включаючи рішення для віртуальної реальності, ультрависокої роздільної здатності і підключення декількох моніторів. Технології NVIDIA GameWorks забезпечують максимально плавний геймплей і кінематографічну якість. Крім цього, стає можливим здійснювати захват відео з революційно новими можливостями - кутом огляду 360 градусів.

Продуктивність
Відеокарта на основі графічного ядра Pascal демонструє найвищу продуктивність та енергоефективність, а такі особливості як, ультрашвидкі транзистори FinFET і підтримка DirectX 12, сприяють плавному геймплею та високій швидкості в іграх.

Вентилятор TORX 2.0
Як і в іграх, ексклюзивна технологія MSI TORX 2.0 використовує командний підхід, дозволяючи TWIN FROZR VI досягати нових вершин охолодження. Вентилятор TORX 2.0 виробляє на 22% більш потужний повітряний потік, залишаючись при цьому практично безшумним.

  • Дисперсійні лопаті вентилятора мають більш крутий профіль, що сприяє більшому прискоренню повітряного потоку, збільшуючи ефективність охолодження
  • Традиційні лопаті вентилятора створюють постійний повітряний потік і направляють його на масивний радіатор охолодження

ZERO FROZR - залишайтеся непоміченими
Уперше представлена ​​у 2008 році технологія MSI Zero Frozr не залишилася непоміченою, у той час як зараз, вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються при відсутності навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитися на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

Радіатор охолодження
Під захисним кожухом системи охолодження відеокарти GAMING ховається шедевр інженерного мистецтва, створений спеціально для того, щоб відеокарта залишалася холодною. Кожна деталь складного радіатора охолодження відіграє істотну роль у завданні створення холодної і тихої відеокарти.

Технологія управління повітряним потоком Airflow Control
Використовуючи поліпшені аеродинамічні показники, технологія Airflow Control направляє більше повітря на теплові трубки TWIN FROZR VI. Спеціальні дефлектори на радіаторі охолодження збільшують площу поверхні розсіювання, що сприяє зниженню температури відеокарти.

NVIDIA G-SYNC
Плавний, швидкий, зачаровуючий реалістичністю геймплей без розривів картинки, тремтіння зображення і лагів.

Додаток Gaming APP
Додаток MSI Gaming App дозволяє одним кліком вибрати потрібний профіль продуктивності для отримання додаткової потужності в іграх, або тихої роботи при невеликих навантаженнях. Додаток також має спеціальну вкладку EyeRest, що дозволяє отримати доступ до налаштувань, що поліпшує якість зображення. Вкладка LED control дозволяє управляти світлодіодними індикаторами MSI GAMING LED.

Інший погляд на геймінг
MSI Dragon Eye дозволяє переглядати відео з YouTube або Twitch Stream одночасно продовжуючи грати. Просто додайте посилання або стрім у додаток Dragon Eye. Виберіть розмір, положення, гучність, а також ступінь прозорості вікна і запускайте гру. За допомогою гарячих клавіш ви можете управляти відтворенням відео або регулювати гучність.

Хочете показати іншим, на що ви здатні?
XSplit Gamecaster і Broadcaster V2, по клацанню миші, дозволяють легко записувати сцени ігрових моментів, а також здійснювати потокову трансляцію ігрових сесій на сервіси Twitch, YouTube, UStream та ін. Простий і легкий у використанні додаток, ідеально підходь для того, щоб ділитися геймплеєм із сім'єю, з друзями і рештою світу, а також робити захват відео з найцікавіших сцен ігрових баталій. Так чого ж ви чекаєте? Приєднуйтесь і починайте транслювати і записувати відео за допомогою XSplit Gamecaster уже сьогодні.

Afterburner
MSI Afterburner - це найпопулярніший додаток у світі для розгону графічних карт, який дозволяє отримати повний контроль над відеокартою. Утиліта також дозволяє отримувати вичерпну інформацію про апаратну частину вашого ПК, здійснювати налаштування роботи вентиляторів, запис відео і виконувати тестування.

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GTX 1060

Техпроцес

16 нм

Частота GPU

1759 МГц / 1544 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

3 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR5

Шина пам`яті

192 біт

Частота пам`яті

2008 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.5

Максимальна роздільна здатність

7680 x 4320 @ 60 Гц при підключенні до 2-м роз'ємів DisplayPort

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

DisplayPort, шт.

1

HDMI

1

DVI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

6 pin

Споживана потужність, Вт

120

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

400

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Кількість займаних слотів, шт.

2

Довжина, мм

243