Код: 6413750 Відеокарта MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G GDDR5 (GTX 1070 Gaming X 8G)

  • Артикул: GTX 1070 GAMING X 8G
  • GPU: GeForce GTX 1070
  • Об'єм відеопам'яті: 8 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR5
  • Шина пам'яті: 256 біт

Гарантія: 3 роки

Потужна ігрова платформа на базі ПК
Драйвери Game Ready для GeForce GTX
GeForce GTX демонструє найвищу продуктивність і підтримує передові технології NVIDIA GameWorks™ і GeForce Experience в найсучасніших комп'ютерних іграх.

Підтримка рішень для віртуальної реальності
Відкрийте для себе нове покоління віртуальної реальності, мінімальні затримки і plug-and-play сумісність з найпопулярнішими гарнітурами. Усе це стає можливим завдяки технологіям NVIDIA VRWorks™. Віртуальний звук, фізика і відчуття дозволять вам чути і відчувати кожен момент.

Передові ігрові технології
Ядро Pascal розроблено спеціально для роботи з дисплеями наступного покоління, включаючи рішення для віртуальної реальності, ультрависоку роздільну здатність і під'єднання декількох моніторів. Технології NVIDIA® GameWorks™ забезпечують максимально плавний геймплей і кінематографічну якість. Крім цього, стає можливим здійснювати захват відео з революційно новими можливостями - кутом огляду 360 градусів.

Продуктивність
Відеокарта на основі графічного ядра Pascal демонструє найвищу продуктивність і енергоефективність, а такі особливості як ультрашвидкі транзистори FinFET і підтримка DirectX™ 12, сприяють плавному геймплею і високій швидкості в іграх.

Дворядні підшипники
Дворядні підшипники забезпечують вентиляторам MSI TORX 2.0 тривалий термін експлуатації, гарантуючи безпроблемний геймінг протягом довгого часу. Працюючи під навантаженням, вентилятори залишаються практично безшумними. Це дозволяє відеокарті залишатися холодною навіть під час найважчих ігрових сесій.

ZERO FROZR - залишайтеся непомітними
Уперше представлена ​​у 2008 році технологія MSI ZeroFrozr не залишилася непоміченою, у той час як зараз, вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються при відсутності навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитися на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

Створюйте відповідну атмосферу за допомогою крутих світлодіодних ефектів
Кожен світлодіод контролюється індивідуально за допомогою обраного ефекту анімації через додаток MSI Gaming App: від ефектів мерехтіння в такт музики з гри до ефектів breathing, flashing і постійного світіння. І, звичайно, у будь-який момент підсвічування можна вимкнути.

Радіатор охолодження
Під захисним кожухом системи охолодження відеокарти GAMING ховається шедевр інженерного мистецтва, створений спеціально для того, щоб відеокарта залишалася холодною. Кожна деталь складного радіатора охолодження відіграє істотну роль у завданні створення холодної і тихої відеокарти.

Технологія управління повітряним потоком airflow control
Використовуючи поліпшені аеродинамічні показники, технологія Airflow Control направляє більше повітря на теплові трубки TWIN FROZR VI. Спеціальні дефлектори на радіаторі охолодження збільшують площу поверхні розсіювання, що сприяє зниженню температури відеокарти.

Бекплейт
Потужна відеокарта вимагає потужної підстави. Графічні карти MSI GAMING X оснащуються потужною металевою пластиною бекплейт, що додає відеокарті жорсткості. Чорне, матове покриття доводить дизайн системи охолодження TWIN FROZR VI до досконалості.

Двослотова досконалість
У той час як багато відеокарт займають 3 слоти при установленні, TWIN FROZR VI займає всього два. Це дозволяє уникнути непотрібного блокування сусідніх слотів PCI на материнській платі, спростити установлення в SLI конфігурації, а також поліпшити циркуляцію повітряних потоків усередині корпусу системного блоку.

Технологія One Click VR
Для того щоб відчути всі переваги технологій VR необхідно мати високопродуктивний комп'ютер. Додаток MSI Gaming App за допомогою всього одного кліка мобілізує всі можливості вашого комп'ютера, збільшуючи його продуктивність, а також не дозволяє іншим програмам використовувати ресурси ПК.

Додаток Gaming App
Додаток MSI Gaming App дозволяє одним кліком вибрати потрібний профіль продуктивності для отримання додаткової потужності в іграх, або тихої роботи при невеликих навантаженнях. Додаток також має спеціальну вкладку EyeRest, що дозволяє отримати доступ до налаштувань, який поліпшує якість зображення. Вкладка LED control дозволяє управляти світлодіодними індикаторами MSI GAMING LED.
 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GTX 1070

Техпроцес

16 нм

Частота GPU

1582 МГц / 1771 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

8 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR5

Шина пам`яті

256 біт

Частота пам`яті

8108 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.5

Максимальна роздільна здатність

7680 x 4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

DisplayPort, шт.

3

HDMI

1

DVI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin+6 pin

Споживана потужність, Вт

150

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

500

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Кількість займаних слотів, шт.

2

Довжина, мм

279