Код: 6472915 Відеокарта MSI GeForce GTX 1660 Armor OC 6GB GDDR5 (GTX 1660 ARMOR 6G OC)

  • Артикул: GTX 1660 ARMOR 6G OC
  • GPU: GeForce GTX 1660
  • Об'єм відеопам'яті: 6 ГБ
  • Тип відеопам'яті: DDR5
  • Шина пам'яті: 192 біт

Гарантія: 3 роки

Найсучасніші ігрові технології
Архітектура Turing задовольняє вимоги дисплеїв нового покоління, включаючи VR-дисплеї і дисплеї ультрависокої роздільної здатності, підтримуючи під'єднання декількох моніторів. Вона оснащена технологіями nVidia GameWorks, які забезпечують плавний і кінематографічний ігровий процес. Крім того, вона підтримує революційну технологію для запису зображення з охопленням у 360 градусів.

TORX Fan 2.0
Система охолодження має два вентилятори MSI TorX. Завдяки запатентованому дизайну, вентилятори MSI TorX забезпечують чудове охолодження, залишаючись при цьому неймовірно тихими.

Майстерність аеродинаміки
Використовуючи інноваційні аеродинамічні методи MSI розробив радіатор, який ідеально оптимізовано для ефективного відводу тепла.

Майбутнє геймінгу
Плавний, швидкий і захоплюючий ігровий процес за рахунок усунення розривів екрана та затримки вхідного сигналу. Надвисока роздільна здатність (UHD) забезпечує 4-кратну роздільну здатність 1080p, забезпечуючи набагато чіткіше зображення з вираженими деталями під час гри. Найвища деталізація картинки сприяє різкішому та чіткішому зображенню під час гри.

Zero Frozr
Уперше представлена у 2008 році технологія MSI Zero Frozr не залишилася непоміченою, у той час як зараз, вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються при відсутності навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитися на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

MSI Afterburner
MSI Afterburner - найвідоміше у світі та широко використовуване програмне забезпечення для розгону відеокарт, що дає вам повний контроль над вашою відеокартою. Утиліта також дозволяє отримувати вичерпну інформацію про апаратну частину вашого ПК, робити настроювання роботи вентиляторів, здійснювати запис відео та виконувати тестування.

 

 

 

 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GTX 1660

Частота GPU

У режимі Boost: 1845 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

6 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR5

Шина пам`яті

192 біт

Частота пам`яті

8000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.5

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

DisplayPort, шт.

3

HDMI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin

Споживана потужність, Вт

130

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

450

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Довжина, мм

243