Код: 6343625 Відеокарта MSI GeForce GTX 750 Ti 2GB GDDR5 (N750Ti-2GD5/OCV1)

  • Артикул: N750Ti-2GD5/OCV1
  • GPU: GeForce GTX 750 Ti
  • Об'єм відеопам'яті: 2 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR5
  • Шина пам'яті: 128 біт

Гарантія: 3 роки

GeForce GTX 750 Ti створена на основі неймовірно продуктивної та ультраенергоефективної архітектури нового покоління, що робить її зброєю, яку обирають серйозні геймери, за неймовірною ціною.

NVIDIA GPU Boost 2.0

Це нова технологія, яка дозволяє геймерам досягти максимальної продуктивності ПК. GPU Boost 2.0 інтелектуально відстежує роботу ще більшої кількості різних параметрів як температура GPU, розгін і ліміт по напрузі для забезпечення роботи графічного процесора на максимальній продуктивності.

Afterburner

Розроблена MSI спільно з RivaTuner утиліта, що дозволяє всім власникам відеокарт MSI підвищити продуктивність графічних адаптерів, а також контролювати найважливіші параметри відеокарти в режимі реального часу. Afterburner абсолютно безкоштовна і сумісна практично з усіма відеокартами MSI.

MSI Solid Capacitor графічних карт

У графічних картах виробництва компанії MSI використовуються високоякісні конденсатори на твердому електроліті. Для гравців і користувачів висококласного обладнання ця особливість означає не лише наявність всередині високоякісних компонентів, але і значно більший запас міцності для тих користувачів, які бажають зайнятися серйозними переналаштуванням своїх графічних карт.

Live Update 5

MSI Live Update 5 - це спеціальна програма, яка автоматично перевіряє наявність оновлень BIOS, драйверів і утиліт та встановлює їх, що дозволяє економити час на пошук і знижує ризик при оновленні.

Технологія NVIDIA 3D Vision Surround

Розширте гру на три монітори в повному стереоскопічному 3D-баченні для приголомшливого враження від перебування "всередині гри" з міццю технологій NVIDIA 3D Vision і SLI. NVIDIA Surround також підтримує виведення зображення на три не-стерео дисплея. Повний список системних вимог для технології NVIDIA Surround™ дивіться на сайті NVIDIA.

HDMI + DVI Output

HDMI + DVI Output HDMI і DVI є найбільш поширеними інтерфейсами для відображення відео високої чіткості. MSI використовує обидва інтерфейси, що дозволяє користувачам насолоджуватися новітніми Blu-Ray фільмами.

Заводський розгін

Більшість відеокарт MSI йдуть розігнаними з фабрики. Це просто означає, що ви отримаєте більше продуктивності від вашої карти, не витрачаючи час на перевірку максимальних частот і стабільності. Заводський розгін відеокарти з коробки дозволяє отримати вам більш високу продуктивність, з 1059 МГц до 1137 МГц. 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GTX 750 Ti

Техпроцес

28 нм

Частота GPU

1137 МГц / 1059 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

2 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR5

Шина пам`яті

128 біт

Частота пам`яті

5400 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

11.2

Підтримка OpenGL

4.4

Максимальна роздільна здатність

4096 x 2160 @ 24 Гц при підключенні HDMI монітора

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

VGA (D-Sub)

1

HDMI

1

DVI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

Немає

Споживана потужність, Вт

60

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

400

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

1

Кількість займаних слотів, шт.

2

Довжина, мм

162