Код: 6506972 Відеокарта MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming X 8GB GDDR6 (RTX 2060 SUPER GAMING X)

  • Артикул: RTX 2060 SUPER GAMING X
  • GPU: GeForce RTX 2060 Super
  • Об'єм відеопам'яті: 8 ГБ
  • Тип відеопам'яті: DDR6
  • Шина пам'яті: 256 біт

Гарантія: 3 роки

Архітектура NVIDIA Turing
Ця революційна архітектура в поєднанні з новітньою платформою GeForce RTX об'єднує технології трасування променів у реальному часі, штучного інтелекту та програмованого шейдингу, щоб дозволити вам насолоджуватися іграми на зовсім іншому рівні.

Будь супер
У новій серії відеокарт GeForce RTX Super ще більше ядер і вища тактова частота, що забезпечує до 25% більше продуктивності порівняно з оригінальною серією RTX 20 і в 6 разів швидше попереднього покоління відеокарт 10 серії. Зарядіть свій ПК супер міццю!

GeForce Experience
Стрімьте гри, знімайте відео та скріншоти та діліться ними з друзями. Постійно оновлюйте драйвери відеокарти й оптимізуйте ігрові настройки. GeForce Experience дозволить вам усе це зробити з легкістю. Відмінний додаток-компаньйон до відеокарти GeForce.

Мистецтво грати безшумно
Культова серія відеокарт Gaming з двовентиляторним кулером повертається! Чорний колір поєднується в їхньому вигляді із сірим кольором збройового металу. Нові відеокарти MSI Gaming створені, щоб дивувати вас!

Барвисте підсвічування
Наповніть свою відеокарту яскравими кольорами за допомогою вбудованого підсвічування. Скориставшись утилітою Mystic Light, можна вибрати серед мільйонів відтінків і декількох динамічних візуальних ефектів. Міняти зовнішній вигляд пристрою - гранично просто, потрібно лише зробити кілька клацань мишкою. Якщо ж ви трохи втомилися від буйства фарб, то можете так само легко повністю вимкнути підсвічування.

Під надійним прикриттям
На зворотному боці відеокарти знаходиться бекплейт, який робить пристрій міцнішим і надає йому класного зовнішнього вигляду.

Покращена друкована плата
Використання потовщених шарів міді забезпечує швидшу та чисту передачу сигналу для стабільної роботи.

Система охолодження Twin Frozr 7
Потужна система охолодження Twin Frozr 7-го покоління з інноваційними вентиляторами Torx 3.0 гарантує стабільну та тиху роботу відеокарти завдяки низькій температурі.

Вентилятори Torx Fan 3.0
Вентилятори Torx останньої версії піднімають планку ефективності ще вище. Традиційні лопаті з оновленою крильчаткою фокусують повітряний потік, який потім прямує вниз дисперсійними лопатями, створюють збільшений статичний тиск.

  • Дисперсійні лопаті вентилятора мають крутіший профіль, що сприяє більшому прискоренню повітряного потоку, збільшуючи ефективність охолодження.
  • Традиційні лопаті вентилятора створюють постійний повітряний потік і направляють його на масивний радіатор охолодження.

Продумана аеродинаміка
Створення найкращої системи охолодження вимагає знання законів аеродинаміки.

Хвиляста форма ребер дозволяє повітряному потоку легше проходити через радіатор, що сприяє зниженню рівня шуму.
Технологія Airflow Control служить для того, щоб повітряний потік прямував безпосередньо на теплові трубки, при цьому завдяки збільшеній площі тепловіддачі він може поглинути більше тепла, перш ніж покинути радіатор.

ZeroFrozr - насолоджуйтеся тишею!
Суть технології ZeroFrozr, уперше представленої компанією MSI у 2008 році, проста - під низькими навантаженнями вентилятори системи охолодження повністю зупиняються, щоб зробити відеокарту безшумною. Якщо ж навантаження зросте, і температура почне підніматися, вентилятори автоматично відновлять свою роботу.

Справжнє охолодження
Щільно прикручений до друкованої плати, радіатор забезпечує краще розсіювання тепла та зміцнює плату.

Покращені теплові трубки
Мідні теплові трубки проходять крізь масивний радіатор, що складається з безлічі алюмінієвих ребер, розподіляючи тепло по всій його довжині. Для найбільшого ефекту вони розташовуються максимально щільно один до одного в основі радіатора, у районі контакту з графічним процесором.

Мідна основа
В основі кулера знаходиться масивна пластина з нікельованої міді, яка відводить тепло від графічного чіпа відеокарт серії MSI Gaming і передає його на теплові трубки для подальшого розсіювання.

Термоінтерфейс X
При створенні ідеальної системи охолодження необхідно враховувати кожну деталь, і тому в кулерах відеокарт MSI застосуються високоякісна термопаста, яка представляє собою ефективний і довговічний тепловий інтерфейс.

Термопрокладки
На безлічі компонентів пристрою встановлені термопрокладки, які передають тепло радіатора для зниження робочої температури.

Оптимізована розводка
Під металевими радіаторами ховається найголовніше - друкована плата, на якій розміщені всі компоненти відеокарти. Оптимізована розводка електронних з'єднань між ними дозволяє їм обмінюватися даними на максимальній швидкості.

Покращена друкована плата
Використання потовщених шарів міді забезпечує швидшу та чисту передачу сигналу для стабільної роботи.

Функціональне програмне забезпечення
Програмне забезпечення, що додається до відеокарти MSI, допоможе вичавити з неї максимум швидкості та персоналізувати її параметри на свій смак. 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce RTX 2060 Super

Частота GPU

У режимі розгону: 1695 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

8 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6

Шина пам`яті

256 біт

Частота пам`яті

14000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.5

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

DisplayPort, шт.

3

HDMI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin

Споживана потужність, Вт

175

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

550

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Довжина, мм

248