Код: 6799500 Відеокарта MSI GeForce RTX3050 8GB GDDR6 GAMING X

  • Артикул: RTX 3050 GAMING X 8G
  • GPU: GeForce RTX 3050
  • Об'єм відеопам'яті: 8 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR6
  • Шина пам'яті: 128 біт

Гарантія: 3 роки

Геймінг, яким ви його любите!
Найсвіжіше втілення культової серії Gaming від MSI – це все те ж поєднання високої швидкості, ефективного охолодження та бездоганної естетики, яке давно сподобалося захопленим геймерам. Така відеокарта дозволить запускати новітні ігри, залишаючись холодною та тихою – саме так, як вам заманеться.

Грайте яскравіше!
Настав час показати себе у кращому світлі! Синхронізуйте підсвічування відеокарти з ілюмінацією інших компонентів комп'ютерної системи, щоб створити справді геймерську атмосферу. Вимкнути її так само легко, як вимкнути світло у кімнаті.

Грати по максимуму
Використовуючи графічний чіп з мікроархітектурою Ampere, відеокарта GeForce RTX 3050 забезпечить чудову продуктивність у сучасних іграх за рахунок швидкісної пам'яті G6 і покращених обчислювальних блоків (RT-ядер другого покоління, тензорних ядер третього покоління, нових потокових мультипроцесорів).

Перемогу визначають мілісекунди
NVIDIA REFLEX забезпечує унікальну конкурентну перевагу. Мінімальна затримка системи та найкращий відгук з відеокартами GeForce RTX 30 та ігровими моніторами NVIDIA G-SYNC. Підвищіть швидкість реакції, прицілюйтеся точніше, влучайте у ціль швидше суперників завдяки набору передових технологій для вимірювання та оптимізації затримки системи у іграх змагань.

Холодно та тихо
Система охолодження TWIN FROZR 8 відрізняється високою ефективністю. Він гарантує низьку температуру відеокарти при мінімальному рівні шуму навіть під час тривалих ігрових сесій.

Командна робота
В оновленій системі охолодження TWIN FROZR 8 застосовуються вентилятори Torx Fan 4.0, наділені здвоєними лопатями, які служать для покращення фокусування повітряного потоку.

Точний розрахунок
Теплові трубки зроблені таким чином, щоб максимально збільшити площу контакту з графічним чіпом і рівномірно розподілити тепло по всій довжині радіатора.

Управління повітряним потоком
У кулері реалізована технологія управління повітряним потоком Airflow Control – він спрямовується у потрібному напрямку за допомогою спеціальних дефлекторів. Хвиляста форма ребер радіатора Wave-Curved 2.0 полегшує проходження повітря, що сприяє зниженню рівня шуму.

Бездоганна якість виготовлення
Оригінальна друкована плата та ціла низка продуманих інженерних рішень гарантують, що відеокарта серії Gaming прослужить довго навіть при інтенсивному використанні. Додаткові запобіжники, вбудовані в друковану плату, є ще однією лінією електрозахисту.

Під повним контролем
Утиліта MSI GAMING LAN Manager здатна автоматично визначати тип застосунків, які користуються мережевим під'єднанням, і надавати найбільший пріоритет найважливішим із них. 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce RTX 3050

Частота GPU

1845 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

8 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6

Шина пам`яті

128 біт

Частота пам`яті

14000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 4.0 x8

DisplayPort, шт.

3

HDMI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin

Споживана потужність, Вт

130

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

550

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Довжина, мм

278