Код: 6545855 Відеокарта MSI GTX 1650 SUPER AERO ITX OC 4GB GDDR6 (GTX 1650 SUPER AERO ITX OC)

  • Артикул: GTX 1650 SUPER AERO ITX OC
  • GPU: GeForce GTX 1650 Super
  • Об'єм відеопам'яті: 4 ГБ
  • Тип відеопам'яті: DDR6
  • Шина пам'яті: 128 біт

Гарантія: 3 роки

Шейдери Turing
Шейдери, реалізовані в графічному ядрі Turing, здатні одночасно виконувати цілочисельні обчислення і обчислення з плаваючою точкою, підтримують технологію адаптивного шейдингу та володіють новою уніфікованою архітектурою пам'яті з удвічі більшим об'ємом кеш-пам'яті порівняно з графічними процесорами попереднього покоління. Крім того, мікроархітектура Turing може похвалитися в 1.4 рази вищою енергоефективністю порівняно з попередньою.

Серія 16 Super
Наділені високошвидкісною пам'яттю GDDR6, відеокарти серії GeForce GTX Super значно випереджають своїх попередниць за продуктивністю. Їх перевага над оригінальними моделями серії GTX 16 доходить до 50%, а над серією GTX 10 - до дворазової!

Швидкість для перемоги
Ігри популярного нині жанру «королівська битва» вимагають високої частоти кадрів. Використовуючи нову відеокарту GeForce, ви зможете отримати перевагу над суперниками.

Компактна та продуктивна
Потужність повнорозмірної графічної карти в компактному форм-факторі. Відеокарти MSI Aero ITX ідеально підходять для використання в компактних комп'ютерах і HTPC рішеннях, оскільки мають значно менші розміри порівняно з повнорозмірними графічними картами. Таким чином, нові відеокарти підходять практично для будь-яких комп'ютерних корпусів, гарантуючи при цьому високу продуктивність в іграх.

Ідеально для будь-якого корпусу
Вислів "Мале та завзяте" влучно характеризує відеокарти Aero ITX. Завдяки їх компактному розміру, відеокарти можна встановити в практично будь-який корпус. Менший розмір також благотворно позначилася на вазі нових графічних карт, які стали значно легшими порівняно зі своїми повнорозмірними братами.

Майбутнє геймінгу
Підтримка найсучасніших технологій гарантує максимальне задоволення від сучасних ігор - з абсолютно плавним зображенням без будь-яких артефактів.

Формат Ultra-HD у 4 рази перевершує за роздільною здатністю популярний Full-HD, що гарантує чіткіше та деталізованіше зображення в іграх.

Підвищена контрастність і яскравіші кольори - підтримка розширеного динамічного діапазону HDR зробить ігрові світи ще привабливішими.

Afterburner
MSI Afterburner - це найвідоміша та широко використовувана утиліта для розгону відеокарти. Вона надає повний контроль над пристроєм і дозволяє відстежувати всі ключові параметри системи в режимі реального часу. 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce GTX 1650 Super

Частота GPU

У режимі розгону 1740 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

4 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6

Шина пам`яті

128 біт

Частота пам`яті

12000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 3.0 x16

DisplayPort, шт.

1

HDMI

1

DVI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

6 pin

Споживана потужність, Вт

100

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

350

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

1

Довжина, мм

172