Код: 6807757 Відеокарта MSI Radeon RX 6750 XT MECH 2X 12G OC

  • Артикул: RX 6750 XT MECH 2X 12G OC
  • GPU: Radeon RX 6750 XT
  • Об'єм відеопам'яті: 12 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR6
  • Шина пам'яті: 192 біт

Гарантія: 3 роки

Озбройся для вирішальної сутички
Серія MECH орієнтована на швидкість, тому в конструкції цих відеокарт немає нічого зайвого. За їхнє охолодження відповідає кулер з двома вентиляторами, а строгий дизайн гармонійно впишеться в будь-яку комп'ютерну збірку.

Бездоганна якість виготовлення
Оригінальна друкована плата та ціла низка продуманих інженерних рішень гарантують, що відеокарта серії MECH прослужить довго навіть при інтенсивному використанні.

Оригінальна друкована плата
Не всі друковані плати однаково хороші. MSI плата відрізняється потужнішою системою живлення та іншими інженерними рішеннями, які в кінцевому рахунку призводять до стабільнішої роботи пристрою.

Висока продуктивність
Відеокарти з графічними процесорами серії Radeon™ RX 6000 покликані забезпечити комфортні умови для гри з максимальними налаштуваннями та передовими технологіями. До 80 потужних обчислювальних блоків, до 16 гігабайт швидкісної відеопам'яті GDDR6 і до 128 мегабайт кеш-пам'яті AMD Infinity Cache™ з низькою латентністю – усе це гарантує новий рівень екстремальної ігрової продуктивності!

Барвисте зображення
Випробуйте новий рівень занурення в гру – з відеокартами серії Radeon™ RX 6000, що підтримують передові програмні інновації, такі як DirectX® 12, і технологію AMD FidelityFX™, що дозволяє їм максимально реалістично та з високою деталізацією відтворювати візуальні ефекти освітлення, тіней і відображень. Технологія AMD FidelityFX™ була додатково оптимізована під архітектуру AMD RDNA™ 2 із прицілом на ще більш імерсивні ігри наступного покоління.

Яскраві враження
Нові відеокарти серії Radeon™ RX 6000 оптимізовані під технологію DirectStorage, що дозволяє знизити час завантаження ігрових даних і уможливити створення ще більших і деталізованих віртуальних світів. Крім того, для них доступна найбільша екосистема дисплеїв, понад 2000 ігрових пристроїв з підтримкою технологій AMD FreeSync4 і HDMI™ 2.1 VRR при високій частоті оновлення екрана. Ще одна цікава функція – стрімінг ігор на різні пристрої через AMD Link™ 5.05, який підтримує кооперативний режим при участі до чотирьох гравців.

Підвищуємо частоту кадрів
Підвищуйте якість зображення або збільшуйте частоту кадрів за допомогою технології AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR), доступної у багатьох підтримуваних ігор, або активуйте технологію Radeon™ Super Resolution (RSR), щоб отримати і високу якість, і високу роздільну здатність, і високу швидкість – відеокарти AMD Radeon™.

Графічний процесор
Виробник GPU

AMD

Графічний чип

Radeon RX 6750 XT

Частота GPU

Boost-частота: до 2618МГц

Game-частота: од 2512МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

12 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6

Шина пам`яті

192 біт

Частота пам`яті

18000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 4.0

DisplayPort, шт.

3

HDMI

1

Підтримка HDCP

Є

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin+8 pin

Споживана потужність, Вт

250

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

650

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Довжина, мм

249