Код: 6772302 Відеокарта Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 (LHR) (NE63060019K9-190AD)

  • Артикул: NE63060019K9-190AD
  • GPU: GeForce RTX 3060
  • Об'єм відеопам'яті: 12 ГБ
  • Тип відеопам'яті: GDDR6
  • Шина пам'яті: 192 біт

Гарантія: 2 роки

RGB-підсвічування
Колір світлодіодного RGB-підсвічування може змінюватись залежно від температури відеокарти. Так власник легко визначить рівень її нагрівання «на око». Крім того, для індивідуального налаштування підсвічування користувачам доступно 16.8 мільйонів кольорів і відтінків.

Технологія "0 децибел"
У звичайному робочому режимі та при запуску мультимедійних програм відеокарта працює беззвучно.

DrMOS
DrMOS, раніше доступна лише на високорівневих серверних платформах, тепер використовується в новому поколінні відеокарт Palit. DrMOS забезпечує низьку шумність і ефективне зниження тепловиділення у важко навантажених ланцюгах живлення.

Оновлене програмне забезпечення Palit ThunderMaster
Адресоване RGB підсвічування забезпечує налаштування кожного світлодіода підсвічування. Кристалічна поверхня кожуха системи охолодження GameRock дарує чудове ангельське освітлення. Ви можете персоналізувати режими підсвічування у програмному забезпеченні Palit ThunderMaster.

Планка у вигляді стільників
Конструкція кріпильної панелі з осередками у вигляді стільників збільшує повітряний потік, що відводиться від графічного процесора, на 15%, що покращує загальну ефективність системи охолодження.

Стримуйте як профі
Стрімте на максимальних налаштуваннях графіки без падіння FPS і розривів зображення. Апаратне кодування та декодування нового покоління передасть найдрібніші візуальні деталі найкращих моментів геймплею. Нова програма NVIDIA Broadcast надає низку нових можливостей стрімінгу на базі ШІ. Якість аудіо та відео може бути покращена такими ефектами, як віртуальний фон, автоматичне кадрування відеоряду з веб-камери й усунення шумів мікрофона. Відеокарти серії GeForce RTX 30 забезпечують необхідну продуктивність, якість зображення та інструментарій, щоб кожен ваш стрим був на висоті.

Творчість на найвищому рівні
Виведіть роботу з графікою на новий рівень з відеокартами GeForce RTX 30. Вони забезпечують продуктивність і стабільність у популярних графічних додатках, а також прискорення їх функцій на базі алгоритмів ШІ. Завдяки платформі NVIDIA Studio ви отримуєте спеціалізовані драйвери й унікальні інструменти, що дозволяє суттєво прискорити роботу з графічним контентом. Отримайте високу продуктивність для будь-яких завдань, чи то рендеринг складних 3D-сцен, редагування відео у 8K чи то стрімінг з високою якістю кодування та зображення завдяки відеокартам GeForce RTX.

Перемогу визначають мілісекунди
NVIDIA Reflex забезпечує унікальну конкурентну перевагу. Максимальна реакція та мінімум затримок рендерингу з відеокартами GeForce RTX 30 і ігровими моніторами NVIDIA G-SYNC. Підвищте швидкість реакції, прицілюйтеся точніше, влучайте у ціль швидше суперників завдяки набору передових технологій для вимірювання й оптимізації затримки системи у іграх змагань.

Трасування променів
Трасування променів - це найважливіша складова сучасної ігрової графіки, що моделює натуральну фізичну поведінку світла. Технологія дозволяє отримати максимально реалістичне зображення кінематографічної якості навіть у найграфічніше насичених іграх.

Прискорення з технологією DLSS
NVIDIA DLSS (згладжування з алгоритмами глибокого навчання) - це революційна технологія рендерингу на базі ШІ, яка забезпечує новий рівень якості графіки за допомогою тензорних ядер у відеокартах GeForce RTX DLSS, прискорює частоту кадрів та одночасно покращує якість картинки в іграх, використовуючи глибоку нейромережу. Технологія забезпечує продуктивність, що дозволяє викрутити налаштування трасування променів і роздільну здатність на максимум.

Nvidia G-Sync
Неймовірно плавний ігровий процес без розривів зображення із частотою оновлення екрана до 240 Гц, HDR та іншими покращеннями. Усе це – досконалі дисплеї та обладнання для найвибагливіших геймерів. 

Графічний процесор
Виробник GPU

nVidia

Графічний чип

GeForce RTX 3060

Частота GPU

1320 МГц

У режимі розгону: 1777 МГц

Пам'ять
Об'єм відеопам'яті

12 ГБ

Тип відеопам'яті

GDDR6

Шина пам`яті

192 біт

Частота пам`яті

15000 МГц

Підтримка API
Підтримка DirectX

12

Підтримка OpenGL

4.6

Максимальна роздільна здатність

7680x4320

Порти і інтерфейси
Інтерфейс

PCI Express 4.0 x16

DisplayPort, шт.

3

HDMI

1

Живлення
Роз'єм живлення

8 pin

Рекомендована потужність блоку живлення, Вт

550

Охолодження
Тип охолодження

Активна (кулер)

Кількість вентиляторів, шт.

2

Кількість займаних слотів, шт.

2

Довжина, мм

245