Код: 6664383 Повітроочищувач Hoover HHP75CAH011

  • Артикул: 38290213
  • Рекомендована площа: 110 м²
  • Застосування: Дім-офіс
  • Спосіб встановлення: Підлоговий

Гарантія: 12 місяців

H-PURIFIER 700

H-PURIFIER 700 — очисник повітря з доступом в інтернет від Hoover, у якому реалізований унікальний інтелектуальний підхід до очищення повітря. Він ефективно бореться з забрудниками повітря та збудниками сезонних алергій, створюючи безпечне для здоровʼя середовище у вашій домівці. Пристрій має коефіцієнт подання чистого повітря (Clean Air Delivery Rate, CADR) 290 м³/год і може очистити повітря в кімнаті площею 20 м² лише за 9 хвилин. Його оснащено вбудованим розпилювачем для поширення приємних ароматів й пробіотиків, що знезаражують поверхні в приміщенні, вбиваючи на них усі бактерії, та зволожувачем для забезпечення ідеального рівня вологості в приміщенні.
*Виміри виконано згідно з GB/T 18801-2015. CADR — міжнародний стандарт вимірювання ефективності очисників повітря, що показує кількість повітря, яку пристрій пропускає через себе за 1 годину (м³/год).

БАГАТОДАТЧИКОВА СИСТЕМА

H-PURIFIER 700 оснащений інтелектуальними датчиками, що ретельно відстежують поточну якість повітря в приміщенні, концентрацію забрудників (великих (PM 10) і дрібних (PM 2,5) твердих мікрочастинок) і газів (летких органічних речовин), а також температуру та рівень вологості. Їхня надзвичайна точність дає змогу досягти високої ефективності очищення без потреби в частому технічному обслуговуванні.

РЕЖИМ УЛОВЛЮВАННЯ ПИЛКУ Й АЛЕРГІЧНИЙ ПРОФІЛЬ КОРИСТУВАЧА

Підʼєднавши H-PURIFIER 700 до застосунку hOn, ви зможете скласти власний алергічний профіль. Для цього матимете вибрати, на пилок яких рослин маєте алергію. Застосунок hOn почне відстежувати наявність вуличного пилку в приміщенні та сповіщатиме вас у разі його виявлення. Очисник тоді автоматично вмикатиметься в режимі уловлювання пилку, очищуючи від нього повітря й у такий спосіб запобігаючи появі симптомів алергії.

ЗАСТОСУНОК HON

Застосунок hOn виводить взаємодію з очисником на новий рівень. Він відкриває доступ до функцій віддаленого керування режимами роботи і їх налаштування, активації розпилювача та запуску пристрою за розкладом. На додачу застосунок збирає дані про якість повітря й надає в реальному часі інформацію про рівень його забруднення в приміщенні й надворі, вологість і температуру, а також веде статистику й показує прогнози.

ВІДСТЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОВІТРЯ

З H-PURIFIER 700 маєте змогу будь-коли перевірити рівень великих (PM 10) і дрібних (PM 2,5) мікрочастинок та газоподібних забрудників у повітрі — просто торкніться дисплея очисника або відкрийте застосунок hOn. Разом із тим можна дізнатися температуру й рівень вологості в кімнаті та стан фільтру очисника.

H-ESSENCE

H-ESSENCE — колекція ефірних олій від Hoover для використовувати з H-PURIFIER 700. Виберіть аромат, що вам до вподоби, і насолоджуйтеся ним, доки триває очищення повітря у вас вдома. До того ж можна регулювати інтенсивність аромату і налаштовувати розклад розпилення у застосунку hOn.

ТРИЕТАПНА ФІЛЬТРАЦІЯ

H-TRIFILTER — ексклюзивна система фільтрації Hoover, що будується на спільній дії трьох різних фільтрувальних шарів, кожен із яких має своє призначення. Так забезпечується захист від усіх забрудників повітря завбільшки до 0,1 мкм. Зовнішній шар працює як основний фільтр, затримуючи великі часточки бруду на зразок людського волосся, шерсті домашніх тварин і пилу. Фільтр HEPA (H13) уловлює невидимі мікрочастинки, як-от PM 10 і PM 2,5, й усуває 99.97% алергенів завбільшки до 0,3 мкм на зразок пилку, пилових кліщів і бактерій. Нарешті, активний вугільний фільтр поглинає газоподібні забрудники (леткі органічні сполуки, NO₂), гар, цигарковий дим і неприємні запахи.

РОЗПИЛЮВАЧ

H-PURIFIER 700 не просто очищує повітря. Він має вбудований розпилювач для ароматизаторів H-ESSENCE і пробіотиків H-BIOTICS, що забезпечать цілковиту гігієнічність вашої оселі. Цю функцію можна активувати й налаштувати на пристрої або в застосунку hOn.

УЛОВЛЮВАННЯ Й ІНАКТИВАЦІЯ ПИЛКУ

Завдяки унікальній апробованій технології фільтр HEPA 13 затримує пилок та інактивує його. Так забезпечується високий рівень захисту для людей, що страждають на алергію, — навіть замінюючи фільтр вони не наражають себе на небезпеку.

АВТОМАТИЧНИЙ РЕЖИМ

Працюючи в автоматичному режимі, H-PURIFIER 700 сам регулюватиме швидкість обертання вентиляторів з огляду на якість повітря. Якщо індикатор якості повітря залишається зеленим більше як 30 хвилин, H-PURIFER 700 автоматично перемкнеться в режим очікування. У ньому очисник і далі відстежує якість повітря, вмикаючи вентилятори в разі виявлення забрудників.

ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ

Щоб зробити перебування в оселі комфортнішим, важливо не лише очищувати повітря, але й регулювати його вологість. Це особливо важливо для дітей та алергіків. H-PURIFIER 700 оснащений зволожувачем — він стане в пригоді, якщо повітря в приміщенні засухе. Його можна активувати й налаштувати прямо на пристрої, встановивши один із трьох рівнів вологості, а також у застосунку hOn — за його допомогою вологість можна налаштувати більш гнучко.

СВІТЛОДІОДНИЙ ІНДИКАТОР ЯКОСТІ ПОВІТРЯ

Очисник оснащений світлодіодним кільцем для індикації якості повітря — достатньо одного швидкого погляду, щоб зрозуміти, наскільки чисте повітря у вашій оселі. Кільце світиться одним із 4 кольорів: зеленим (висока якість), жовтим (середня), помаранчевим (низька) і червоним (дуже низька).

СИСТЕМА ЦИРКУЛЯЦІЇ ПОВІТРЯ НА 360°

Завдяки системі циркуляції повітря на 360°, очищене повітря поширюється від H-PURIFIER 700 навсібіч, навіть у великих приміщеннях. Після уловлювання алергенів і забрудників очищене повітря спочатку підіймається під стелю, а потім швидко й ефективно поширюється кімнатою.

H-BIOTICS

H-BIOTICS — натуральна суміш пробіотиків, яку можна розпилювати в повітря для знезараження предметів і поверхонь у приміщенні. Вона перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів (мікробів і бактерій). Пробіотики містять доброякісні бактерії, які починають боротися зі шкідливими мікроорганізмами, щойно осідають на предметах і поверхнях, забезпечуючи потрібні гігієнічні умови в приміщенні. Розклад розпилення H-Biotics можна налаштувати через функцію «Розпилювач» на екрані очисника або через застосунок hOn.

НІЧНИЙ РЕЖИМ

У нічному режимі H-PURIFIER 300 вмикатиметься до 8 разів за ніч, щоб тихо й ретельно очищувати повітря в кімнаті. Ви не почуєте, як він працює, лише відчуватимете свіжість повітря вдень і вночі.

РЕЖИМ МАКСИМАЛЬНОЇ ПОТУЖНОСТІ

У режимі максимальної потужності очисник починає працювати на повну. Цей режим стане в пригоді у великих офісних приміщеннях і коли треба усунути запах цигаркового диму чи кухонні запахи.

ДАТЧИК МОНООКСИДУ ВУГЛЕЦЮ І СПОВІЩЕННЯ ПРО ЙОГО ВИСОКИЙ РІВЕНЬ

H-PURIFIER 700 оснащений окремим датчиком для відстежування рівня монооксиду вуглецю (CO) у приміщенні. Коли концентрація CO в повітрі досягає потенційно небезпечного рівня, очисник сповіщає про це вас або інших доданих вами людей звуковим сигналом і в застосунку hOn, щоб максимально убезпечити вас і вашу родину.

Тип

Очищувач повітря

ТМ

HOOVER

Артикул

38290213

Модель

HHP75CAH011

Колір

Титановий

Рекомендована площа, кв.м

110

Застосування

Будинок-офіс

Встановлення

Підлогове

Функції і режими роботи
Фільтрація повітря

Є

Іонізація повітря

Немає

Зволоження повітря

Ультразвукове

Очищення УФ випроміненням

Немає

Дезодорація

Є

Ароматизація повітря

Є

Режим Тепла пара

Немає

Функція автоматичного перезапуску

Ні

Режим Автоматична робота

Є

Режим Сон

Є

Автоматичне відключення за відсутності води

Немає

Функція регулювання яскравості дисплея

Є

Блокування керування від дітей

Є

Інші функції

Пробіотики й ароматизатори

Застосовувані фільтри
Фільтри попереднього очищення повітря

Є

Фільтр НЕРА

Є

Фільтр дезодоруючий (вугільний)

Є

Конструктивні особливості
Керування

Електронне

Керування через Інтернет

Є

Відображення режимів роботи

Дисплей

Електронний термометр

Так

Електронний гігрометр

Є

Гігростат

Є

Контейнер для аромамасел

Є

Пульт дистанційного керування

Немає

Пульт ДК

Ні

Верхній залив води

Немає

Режими роботи гігростата

Регульований

Сенсорна панель керування

Так

Датчик пилу

Є

Датчик запаху

Є

Об'єм ємності для води, л

1,2

Колеса для переміщення

Немає

Довжина силового кабелю, м

1.5

Інші конструктивні особливості

Підсвічування, датчик CO2, датчик забруднення фільтра, датчик якості повітря, 360° Air Flow

Індикація увімкнення приладу

Так

Індикація продуктивності

Є

Індикація відсутності води в ємності зволожувача

Є

Індикація роботи іонізатора

Немає

Індикація поточної відносної вологості повітря

Є

Індикація встановлення відносної вологості повітря

Є

Індикація температури в приміщенні

Так

Індикація працездатності фільтрів

Є

Індикація режиму Сон

Є

Інша індикація

Блокування панелі керування, CO2, Режим роботи, пилок, підсвічування, дифузор, зволоження повітря, температура повітря

Експлуатаційні характеристики
Регулювання режимів продуктивності

На панелі управління або в додатку hOn (автоматичне, максимальне, нічний режим)

Максимальний повітряний потік, м³/год

330

Максимальний рівень шуму, дБ (А)

52

Ріваень шуму для вказаного режиму роботи, дБ(А)

21 / 52

Максимальна споживана потужність (охолодження/нагрів), Вт

56

Напруга живлення, В/Гц

220-240 / 50-60 Гц

Номінальний струм, А

6

Терміни експлуатації фільтрів
Фільтри попереднього очищення повітря

2160 год

Фільтр НЕРА

2160 год

Вугільний фільтр

2160 год

Ваго-габаритні характеристики
Габарити (Ш х Г х В), мм

280 х 317 х 745

Габарити в упаковці (Ш х Г х В), мм

353 х 370 х 810

Вага Нетто, кг

9.6

Вага Брутто, кг

12.8

Комплектація

Інструкція, гарантійний талон

Країна виробник

Китай

Гарантія

12 місяців

Штрих-код

8059019017129

Інструкції

Файл Опис
2829881.pdf (1,87 мб) Інструкція