Код: 6807418 Повітроочищувач Philips AC2729/10

  • Артикул: AC2729/10
  • Рекомендована площа: 85 м²
  • Продуктивність: 330 мл/год

Гарантія: 2 роки

Коефіцієнт подачі чистого повітря до 330 м³/год: очищує кімнати площею до 85 м²
Ключовим індикатором ефективності очищувача є коефіцієнт подачі чистого повітря: струмінь чистого повітря, що утворюється за 1 годину. Чим вищий коефіцієнт подачі чистого повітря, тим швидше очищення. Чим вищий рівень забруднення в приміщенні, тим вищим має бути коефіцієнт подачі чистого повітря. Цей очищувач має коефіцієнт подачі чистого повітря 330 м³/год і може ефективно очистити приміщення площею до 85 м².

Фільтр HEPA захоплює 99,97 % частинок розміром 0,003 мікрона
3-рівнева фільтрація за допомогою фільтра NanoProtect HEPA, фільтра з активованим вугіллям і фільтра попереднього очищення захоплює 99,97% наддрібних частинок розміром 0,003 мікрона, завдяки чому ви захищені від PM2.5, бактерій, пилку, пилу, часточок шкіри домашніх тварин, газів та інших забруднюючих речовин.

Видаляє до 99,9% вірусів та аерозолів із повітря
Захоплює частинки в повітрі, включаючи ті, які можуть містити віруси, що спричиняють респіраторні захворювання. Незалежно протестовано Airmid Health Group Ltd на предмет видалення до 99,9% вірусів і частинок із повітря.

Технологія NanoCloud: гігієнічне зволоження без зусиль
Технологія NanoCloud зволожує повітря тихо й ефективно, поширюючи на 99% менше бактерій. NanoCloud працює шляхом природного випаровування, створюючи невидимий туман із молекул чистої водяної пари нанорозміру. Завдяки такому дрібному розміру молекули рівномірно зволожують повітря, а бактеріям і мінералам надзвичайно важко прикріпитися до них, що запобігає поширенню бактерій і білого пилу у кімнаті.

Автоматичне зволоження до 500 мл/год за допомогою 4 параметрів
Швидко зволожує повітря зі швидкістю подачі води до 500 мл/год. Пристрій визначає рівень вологості в повітрі й автоматично зволожує його до потрібного рівня. Виберіть 40%, 50%, 60% або 70% як цільовий рівень вологості, і зволожувач автоматично ввімкнеться або вимкнеться, щоб досягти бажаного рівня вологості.

Датчик AeraSense точно визначає і відображає якість повітря
Датчик AeraSense сканує повітря 1000 разів на секунду та миттєво відображає інформацію про якість повітря вдома. Дисплей показує рівень алергенів і часточок PM2.5 у цифровому форматі та з інтуїтивним кольоровим кільцем.

Ретельно протестовано на якість, якій можна довіряти
Перед випуском із заводу очищувачі Philips проходять 170 обов’язкових і жорстких перевірок. Їх ретельно перевірять на тривалість експлуатації та надійність для безперервної роботи в режимі 24/7.

Налаштування «2-в-1» та «Лише очищувач» з автоматичними та ручними режимами
Перемикайте між режимами «2-в-1» і «Лише очищувач» одним натисненням кнопки. В автоматичному режимі датчики розумно вибирають потрібну швидкість для вашого дому. Вмикайте очищувач у будь-якому з автоматичних режимів (універсальному або усунення алергенів), режимі сну або виберіть один із 4 рівнів швидкості: швидкість 1, 2, 3 і швидкість «турбо» – для повного контролю над потоком повітря та рівнем звуку.

Режим сну з надзвичайною тихою роботою
У режиму сну індикатори дисплея тьмяніють, а очищувач працює майже безшумно, забезпечуючи чисте повітря під час сну. Сертифіковано Quiet Mark.

Відстеження і керування за допомогою додатка
Стежте за якістю повітря і керуйте очищувачем повітря у будь-який час і будь-де за допомогою додатка Clean Home+. Отримуйте сповіщення, коли якість повітря погана.

Низький рівень споживання енергії
Завдяки енергоефективному дизайну очищувач повітря працює з максимальною потужністю 35 Вт. Це рівнозначно одній стандартній лампі.

Тип

Кліматичний комплекс

ТМ

Philips

Модель

AC2729/10

Колір

Білий

Рекомендована площа, кв.м

85

Застосування

Будинок-офіс

Встановлення

Підлогове

Функції і режими роботи
Режим Сон

Є

Блокування керування від дітей

Є

Застосовувані фільтри
Інші фільтри

Вугільний фільтр: FY1413/30

Зволожуючий фільтр: FY2425/30

NanoProtect HEPA: FY1410/30

Конструктивні особливості
Керування

Електронне

Відображення режимів роботи

Дисплей

Таймер, г

12

Сенсорна панель керування

Так

Об'єм ємності для води, л

3,5

Довжина силового кабелю, м

1.8

Інші конструктивні особливості

4 рівні зволоження: 40%, 50%, 60%, 70%

Функція 2-в-1 і Лише очищувач з автоматичними та ручними режимами

Нічний режим для максимально тихої роботи

Відстеження та керування у додатку Clean Home+

Низьке споживання енергії

Технологія VitaShield

Технологія AeraSense

Експлуатаційні характеристики
Максимальний рівень шуму, дБ (А)

61

Ваго-габаритні характеристики
Габарити (Ш х Г х В), мм

23 х 39.6 x 58

Габарити в упаковці (Ш х Г х В), мм

31 х 44.5 x 68.9

Вага Нетто, кг

8

Вага Брутто, кг

9.9