Код: 6766937 Повітроочищувач Philips AC3055/51

  • Артикул: AC3055/51
  • Рекомендована площа: 62 м²
  • Застосування: Будинок-офіс
  • Спосіб встановлення: Підлоговий

Гарантія: 2 роки

Ретельно очищує приміщення площею до 135 м2
Потужний повітряний потік на 360 градусів рівномірно розподіляє чисте повітря по всьому приміщенню з коефіцієнтом подачі чистого повітря (КПЧП) 520 м3/год, ретельно очищаючи приміщення і захищаючи вас від бактерій, вірусів, пилку, пилу, шерсті домашніх тварин, пилових кліщів, шкідливих газів, запахів та інших забруднюючих речовин. Приміщення площею 20 м2 очищується всього за 6 хвилин. (1)

Низький рівень споживання енергії
Завдяки енергоефективному дизайну очищувач повітря працює з макс. потужністю 60 Вт. Це рівнозначно одній стандартній лампі.

Режим сну з надзвичайно тихою роботою
У режимі сну індикатори дисплея тьмяніють, а очищувач працює майже безшумно, забезпечуючи чисте повітря під час сну.

Додаток Philips Air+: рішення для чистого повітря
Додаток Air+ забезпечує інтелектуальний досвід використання пристроїв, завдяки чому ви можете дихати чистим і здоровим повітрям. Додаток відстежує всі забруднювачі в приміщенні й на вулиці та автоматично регулює продуктивність пристроїв, тож вам не потрібно цього робити. З додатком Air+ ви зможете тримати все під контролем як удома, так і поза ним. Контролюйте стан повітря вдома за допомогою голосових команд з Amazon Alexa або Google Home.

Автоматичне визначення і адаптація до ваших потреб для досягнення найкращих результатів
Нова самоадаптивна технологія на основі штучного інтелекту пропонує покращений досвід використання ваших пристроїв. Вона визначає, навчається і самостійно адаптується до ваших потреб, щоб вам не довелося робити це самостійно. Вона не лише реагує на сигнали датчиків, але й враховує розмір приміщення, дані про зовнішнє середовище та моделі поведінки. Завдяки їй у вас удома автоматично буде чисте та здорове повітря, а рівень шуму та енергії при цьому залишатиметься наднизьким. Ви також можете вибрати один із чотирьох рівнів швидкості: Sleep (Сон), Speed 1,2 (Швидкість 1, 2) і Turbo (Турбо), щоб повністю контролювати повітряний потік і рівень звуку.

Відображення якості повітря
Миттєво переглядайте інформацію про якість повітря вдома у реальному часі. Дисплей показує рівень алергенів, газів і часточок PM2.5 у цифровому форматі та з інтуїтивним кольоровим кільцем.

Виявляє та усуває алергенний пил уночі
Окрім звичайного режиму сну, прилад оснащено спеціальним режимом сну з усуненням алергенів для захисту вночі. Цей режим ефективно виявляє алергенний пил у повітрі і встановлює більшу швидкість роботи приладу, забезпечуючи до 40% більше чистого повітря протягом ночі – при цьому рівень шуму залишається низьким.

Видаляє до 99,9% вірусів і аерозолів із повітря
Захоплює частинки в повітрі, включаючи ті, які можуть містити віруси, які спричиняють респіраторні захворювання. Незалежно протестовано Airmid Health group Ltd на предмет видалення до 99,9% вірусів і частинок із повітря. Також протестовано на коронавірус.

Розумні датчики для розумного очищення
Сканує повітря 1000 разів на секунду для виявлення наддрібних частинок. Повідомляє про якість повітря у режимі реального часу та розумно вибирає відповідну швидкість для вашого дому (в автоматичному режимі).

Ретельно протестовано на якість, якій можна довіряти
Перед випуском із заводу очищувачі Philips проходять 170 обов’язкових і жорстких перевірок. Їх ретельно перевірять на тривалість експлуатації та надійність для безперервної роботи в режимі 24/7.

Довговічний фільтр із розумним індикатором зміни
Довгий термін служби фільтра означає довгострокову економію. Фільтри Philips NanoProtect HEPA допоможуть вам заощадити гроші в довгостроковій перспективі порівняно з іншими провідними очищувачами повітря. Перевіряйте індикатор терміну служби фільтра на цифровому дисплеї очищувача, щоб не впустити момент, коли потрібно замінити фільтр.

Усуває 99,97% усіх невидимих частинок із повітря
Лише очищувачі повітря Philips оснащені системою триступеневої фільтрації з фільтром NanoProtect HEPA, фільтром з активованим вугіллям і фільтром попереднього очищення для видалення 99,97% частинок розміром до 0,003 мікрон. Технологія NanoProtect HEPA не лише вловлює забруднювачі, але також використовує електростатичний заряд для їхнього притягнення, очищаючи до 2 разів більше повітря ніж традиційні фільтри HEPA H13, і демонструючи кращі показники енергоефективності. Сертифіковано Європейським центром дослідження алергії. 

Тип

Очищувач повітря

ТМ

PHILIPS

Артикул

AC3055/51

Модель

AC3055/51

Колір

Білий, білий з плямами

Рекомендована площа, кв.м

62

Застосування

Будинок-офіс

Встановлення

Підлогове

Настільне

Встановлення

Настільний

Підлоговий

Функції і режими роботи
Режим Автоматична робота

Є

Режим Сон

Є

Застосовувані фільтри
Фільтр НЕРА

Фільтр HEPA, фільтр з активованим вугіллям, фільтр попереднього очищення

Фільтр дезодоруючий (вугільний)

фільтр з активованим вугіллям

Конструктивні особливості
Керування

Електронне

Керування через Інтернет

Є

Відображення режимів роботи

Дисплей

Довжина силового кабелю, м

1.8

Експлуатаційні характеристики
Ріваень шуму для вказаного режиму роботи, дБ(А)

Мін. рівень звуку (режим сну)

15 (9) дБ

Макс. рівень звуку (турборежим)

56 (9) дБ

Максимальна споживана потужність (охолодження/нагрів), Вт

58

Споживча потужність для вказаного режиму роботи, Вт

Споживання енергії в режимі очікування <2 Вт

Напруга живлення, В/Гц

220-240

Ваго-габаритні характеристики
Габарити (Ш х Г х В), мм

295 х 295 х 657

Вага Нетто, кг

7.2