Код: 5632977 Випрямляч волосся Braun Satin Hair 7 ES2 (ST710)

  • Артикул: 81433950
  • Потужність: 140 Вт
  • Температура нагріву: 130 - 200° C
  • Кількість температурних режимів: 9
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 2 роки

Стайлер для випрямлення волосся Satin Hair 7 від Braun з функцією іонізації IONTEC спеціально розроблений для відновлення блиску і здорового вигляду волосся при укладанні
IONTEC – потік активних іонів
Стайлер для випрямлення волосся Satin Hair 7 від Braun з функцією іонізації IONTEC спеціально розроблений для відновлення блиску і здорового вигляду волосся при укладанні
IONTEC - потік активних іонів
IONTEC - це унікальна технологія, розроблена спеціально для захисту здоров'я Вашого волосся, щоб гарантувати Вам впевненість в здорової укладанні. Одне натискання кнопки активує запатентовану технологію IONTEC, яка випускає потоки мільйонів активних іонів. Активні іони працюють майже як кондиціонер для волосся. Вони обволікають кожну волосину і швидко відновлюють баланс вологи Вашого волосся, яка зазвичай втрачається при гарячій укладці. До того ж, активні іони моментально приборкують неслухняне і наелектризоване волосся, роблячи їх гладкими і блискучими.
Особливості стайлера для випрямлення волосся Satin Hair 7

Плаваючі пластини
Для более надёжной защиты его запатентованные плавающие пластины в три раза более гладкие, чем обычные, что существенно уменьшает трение. К тому же одна из пластин закреплена на пружине, и, если Вы слишком сильно надавливаете при укладке, она отодвигается. Это сохраняет здоровую кутикулу, позволяя избежать ломкости волос.

Керамічні пластини Nanoglide
Гибкие керамические пластины Nanoglide с экстрагладкой структурой поверхности - для в 3 раза более гладкого скольжения по сравнению с обычными пластинами - поддерживают здоровую кутикулу.

Терморегуляція
Стайлер для випрямлення волосся Satin Hair 7 від Braun застосовує температури, які, як було доведено, захищають здоров'я волосся завдяки точному регулюванню температури для різних типів волосся (від 130° C до 200° C) з кроком в 5° C. Ви можете встановити будь-яку температуру в зазначеному діапазоні, згідно зі своїми власними уподобаннями.

Braun - частина однієї з найбільших в світі компаній, які розробили численні інновації в області догляду за волоссям. У співпраці з DWI (незалежним Німецьким Інститутом Дослідження Волокон), компанією Braun було відкрито, що випрямлення при температурах вище 200° C неминуче веде до руйнування структури волосся. Піклуючись про здоров'я Вашого волосся, стайлер для випрямлення волосся Satin Hair 7 працює з точним регулюванням температури в межах до 200° C і досконалої функцією іонізації IONTEC. Ви можете побачити і відчути різницю: волосся стає блискучим, гладкими і виглядають здоровими.

Порівняння випрямлячів для волосся Серії Satin Hair

Тип

Вирівнювач волосся

Потужність, Вт

140

Кількість температурних режимів

9

Температура нагріву, °C

130 - 200

Швидкість нагріву, с

40

Термоізольований наконечник

Є

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Іонізація

Дисплей

Особливості

Плаваючі пластини

Довжина кабелю, м

2

Колір

Чорний

Відео 360 град.