Код: 5924684 Випрямляч волосся Remington S6500

  • Артикул: 45311560700
  • Температура нагріву: 150 - 230° C
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 3 роки

Нове керамічне покриття
Покращене керамічне покриття допомагає цим випрямлячам/стайлерам подвійно краще ковзати і створювати результат, який тримається в 3 рази довше.

Цифровий випрямляч для волосся Remington S6500 Sleek and Curl Hair однаково легко розпрямить кучеряві пасма і зав'є прямі, зробивши це на найвищому професійному рівні, в максимально щадному для вашого волосся режимі. Випрямляє і завиває завдяки заокругленим кінчикам і гребінцям, які направляють волосся для створення різних типів виду кінчиків. Вузькі і довгі пластини випрямляча забезпечують ідеальну якість і безперешкодно ковзають по пасмам волосся завдяки вдосконаленому керамічному покриттю.

Remington S6500 нагрівається за 15 секунд, автоматично вимикаючись через годину після початку роботи. Це дозволяє його власниці не надто піклуватися про те, чи вимкнула вона прилад, йдучи з дому. Для тих, хто хоче кардинально змінити зачіску протягом дня, перетворившись з гладковолосої суворої леді в кучеряву Кармен, виробники Remington S6500 передбачили можливість взяти його з собою безпосередньо після використання, поклавши в спеціальний жаростійкий чохол.

Цифровий дисплей дозволить вибрати потрібну температуру: щадну - для тонкого знебарвленого волосся, середню - для нормального. Жорстке вперте волосся Remington S6500 також розпрямить або зав'ється без зусиль: температура пластин може бути підвищена до 230 градусів Цельсія. Для того щоб контролювати нагрів, випрямляч забезпечений мініатюрним дисплеєм і спеціальним блокуванням, що виключає випадкову зміну температури. 

Тип

Вирівнювач волосся

Температура нагріву, °C

150 - 230

Швидкість нагріву, с

15

Термоізольований наконечник

Є

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Швидкий нагрів

Особливості

Швидкий нагрів TurboBoost

Блокування кнопок нагріву

Механізм кріплення для зручності зберігання

Обертовий шнур

Універсальна напруга

Закруглені краї

Плаваюча пластина

Розмір пластин, мм

110 х 20

Довжина кабелю, м

1.8

Колір

Чорний