Код: 6277479 Випрямляч волосся Remington S7300

  • Артикул: 45557560100
  • Потужність: 47 Вт
  • Температура нагріву: 140 - 230° C
  • Кількість температурних режимів: 10
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 5 років

Випрямляч Remington стане обов'язковим приладом у вашій колекції для укладання волосся. Випрямляч допоможе оптимізувати догляд за волоссям, заощаджуючи дорогоцінний час і скорочуючи ваші зусилля на щоденний стайлінг.

Розроблений спеціально для використання на вологому волоссі, він дасть повну свободу в випрямленні волосся відразу після душу, без попередньої сушки волосся феном. Подвійний ефект застосування (сушка + випрямлення) гарантує до 86% швидший результат догляду за волоссям*

Відразу після того, як ви помили волосся, злегка просушіть їх рушником і почніть користуватися випрямлячем. Спеціальна конструкція випрямляча складається з отворів, які виводять зайву вологу під час стайлінгу від коренів до кінчиків волосся. Таким чином, ви одночасно сушите і випрямляєте волосся.

Довгі плаваючі пластини 110 мм забезпечують рівномірний тиск на всі ділянки пасма, забезпечуючи професійний результат стайлінгу, а швидкий розігрів пластин випрямляча гарантує економію часу. Приготуйтеся до головної ролі вашого дня з випрямлячем Remington Wet2Straight!

До досконалості
Для досягнення оптимальних результатів на вологому волоссі, встановіть високу температуру (в районі 200° C), в залежності від типу волосся. Функція турбо-нагріву дає додатковий нагрів, коли це необхідно, що ідеально підходить для товстого або кучерявого волосся і допомагає довше зберегти укладку.

Вдосконалені керамічні пластини
Випрямляч Remington Wet2Straight володіє пластинами, виконаними з удосконаленої кераміки з мікро кондиціонерами, які при нагріванні передаються структурі волосини, перешкоджаючи сплутування. Крім того, ваша укладка довше залишається гладкою. Дана особливість також покращує структуру волосся, завдяки тому, що зберігає його природну вологу. 

Тип

Вирівнювач волосся

Потужність, Вт

47

Кількість температурних режимів

10

Температура нагріву, °C

140 - 230

Швидкість нагріву, с

15

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Швидкий нагрів

Дисплей

Особливості

Подвійний ефект застосування: сушка і випрямлення

Плаваючі пластини

Блокування пластин

Розмір пластин, мм

110 х 25

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

3.1 х 27.72 х 4.1

Вага, кг

0.38

Колір

Бірюзовий