Код: 6178703 Випрямляч волосся Vitek VT-2311

  • Артикул: VT-2311
  • Потужність: 42 Вт
  • Температура нагріву: до 200° C
  • Кількість температурних режимів: 1
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 12 місяців

Тепер домогтися ідеально гладкого волосся або створювати розкішні локони Ви можете за допомогою одного пристрою - випрямляча VT-2312 VT. Компактний випрямляч оснащений унікальною технологією покриття Aqua Ceramic - вона рівномірно розподіляє тепло по поверхні нагрівальних пластин, запобігаючи пересушування волосся. Одночасно з цим формула Aqua Ceramic в поєднанні з оптимальною температурою «запечатує» лусочки волосся, зберігаючи таким чином їх природну вологу, красу і здоровий блиск. Ідеальну турботу про Ваше волосся забезпечить унікальна технологія Jojoba Oil - з'єднання кераміки та олії жожоба живить і доглядає за волоссям під час укладання, роблячи їх блискучими і слухняними.

Завдяки використанню технології Floating plates плавно рухливі закріплені на пружинах пластини забезпечують рівномірний розподіл і тиску на волосся, запобігаючи їх заламування при укладанні. У випрямлячі передбачена ще одна технологія - PTC Heating. Вона швидко стабілізує температуру, що не перегріває і не пересушує волосся. З технологією Straight&Curl Ви зможете легко змінювати образи, надаючи волоссю ідеальної гладкості або завиваючи їх в розкішні локони.

Випрямляч забезпечений подовженими (110 мм) нагрівальними пластинами шириною 27 мм, які дозволяють ефективніше випрямляти волосся, і гарантують швидке укладання. Домогтися ідеального результату в укладанні дозволяє швидке нагрівання приладу протягом 60 секунд до максимальної температури 200º С. Для Вашої зручності пристрій оснащений індикатором, який дозволяє визначити статус роботи приладу - увімкнений або вимкнений. Обертається гумовий шнур довжиною 1,8 м максимально спрощує роботу з випрямлячем, а блокування ручки дозволять зручно зберігати і переміщувати пристрій.
 

Тип

Вирівнювач волосся

Потужність, Вт

42

Кількість температурних режимів

1

Температура нагріву, °C

200

Швидкість нагріву, с

60

Термоізольований наконечник

Немає

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Захист від перегріву

Особливості

Технологія Floating Plates

Технологія PTC Heating

Технологія Straight & Curl

Технологія Jojoba Oil

Блокування ручки

Петля для підвішування

Обертання шнура

Розмір пластин, мм

110 х 27

Довжина кабелю, м

1.8

Колір

Бордовий