Код: 6428211 Витяжка Eleyus Della 700 50 BL

  • Артикул: 4820212111402
  • Тип витяжки: Нахилена
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 700 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 49.6 х 71.5-95 x 32 см

Гарантія: -

Кухонна витяжка вже давно стала незамінним атрибутом кожного будинку, адже цей прилад не тільки робить повітря чистим, а й є справжньою окрасою вашого будинку, незалежно від того, який саме стиль обробки ви вибрали. Стильна і сучасна кухонна витяжка ELEYUS Della 700 50 BL від українського бренду ELEYUS легко впорається з усіма завданнями і довгі роки буде радувати око. Для створення кухонної витяжки ELEYUS Della 700 50 BL ми вибрали найкращі матеріали та технології й об'єднали їх із досконалим дизайнерським рішенням, щоб ви змогли в повній мірі насолодитися новітньою побутовою технікою національного виробництва.

Периметральний тип втягування разом із продуктивністю 700 м³/год дозволить повністю очистити приміщення кухні від пари, запаху і диму. Якщо у вашій кухні утруднено під'єднання до вентиляційної шахти або шахта взагалі відсутня - режим рециркуляції, який доступний витяжці ELEYUS Della 700 50 BL, прекрасно впорається з очищенням повітря без необхідності його відводу назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW - E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Витяжка обладнана двома галогенними лампами, які відрізняються своєю довговічністю і приємним світлом. Прилад ефективно і м'яко освітить вашу кухню і подарує безліч затишних вечорів у колі рідних. Металева частина кухонної витяжки ELEYUS Della 700 50 BL покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії і додає привабливого зовнішнього вигляду. Панель із загартованого скла із дзеркальним ефектом не тільки надає витяжці досконалого вигляду, але і робить догляд за нею легким і приємним. Механічне керування витяжки ELEYUS Della 700 50 BL є простим у використанні і надійним, тому прослужить вам багато років, як і сама витяжка.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України. 

Тип витяжки

Похила

Тип монтажу

Настінний

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

E

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

700

Тип двигуна

Турбіна

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

150

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Галогенне

Кількість ламп

2

Загальна потужність освітлення, Вт

35

Особливості

PowerBoost

Рівень шуму, дБ

60

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

12 / 15

Розміри (Ш х В х Г), см

49.6 х 71.5-95 x 32

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

57.5 x 44.5 x 52

Вага, кг

6.9

Вага в упаковці, кг

11.6

Матеріал декору

Скло

Основний колір

Чорний