Код: 6507405 Витяжка Eleyus Focus 700 60 BL

  • Артикул: 4820212112164
  • Тип витяжки: Похила
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 700 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 59.6 х 73-96.5 х 36 см

Гарантія: 5 років

Кухонна витяжка ELEYUS Focus 700 від українського бренду ELEYUS - це широкий функціонал і вдале доповнення до будь-якого інтер'єру, що неодмінно стане його перлиною. Панель із загартованого скла на металевому корпусі створює відчуття бездоганного стилю і порадує поціновувачів сучасної футуристичної техніки. Прикрасивши свій будинок кухонною витяжкою ELEYUS Focus 700, ви подаруєте їй неповторність і витонченість, насолоджуючись при цьому чистим і свіжим повітрям у колі рідних.

Продуктивність турбіни витяжки ELEYUS Focus на 700 м³/год дозволить з легкістю очистити приміщення кухні від пари, запаху та диму. Якщо у вашій кухні складне під'єднання до вентиляційної шахти або шахта взагалі відсутня - режим рециркуляції, який доступний витяжці ELEYUS Into 700, прекрасно впорається з очищенням повітря без необхідності його відводу назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Витяжка обладнана двома галогенними лампами, які відрізняються своєю довговічністю і приємним світлом. Прилад ефективно і м'яко освітить вашу кухню і подарує безліч затишних вечорів у колі рідних. Кухонна витяжка ELEYUS Into 700 покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії і надає йому привабливого зовнішнього вигляду. Механічне управління витяжки ELEYUS Focus 700 є простим у використанні та надійним, тому прослужить вам багато років, як і сама витяжка.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України. 

Тип витяжки

Похила

Тип монтажу

Настінний

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

E

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

700

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

220

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Галогенне

Кількість ламп

2

Загальна потужність освітлення, Вт

35

Рівень шуму, дБ

58,9

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

15

Розміри (Ш х В х Г), см

59.6 х 73-96.5 х 36

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

67.5 x 52 х 44.5

Вага, кг

7.7

Вага в упаковці, кг

9.9

Основний колір

Чорний