Код: 6349459 Витяжка Eleyus Kleo 700 60 BL

  • Артикул: 4823059836217
  • Тип витяжки: Купольна
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 700 куб.м / год
  • Розмір (ШхВхГ): 60 х 65-110 х 47 см

Гарантія: 5 років

Як відомо, усе геніальне - просто, проте команда професіоналів ТМ ELEYUS взяла на себе сміливість заявити, що не лише просто, але й стильно, функціонально та неймовірно красиво і готова представити вашій увазі свій черговий шедевр - кухонну витяжку KLEO 700 60 BL, яка стане дійсно геніальним доповненням до вашого дому.

Кухонна витяжка KLEO 700 60 BL унікальна не лише тим, що її досконалі форми здатні прикрасити будь-який інтер'єр, незалежно від того, цінителем якого стилю оформлення ви є, - справжня геніальність цього чудового пристрою проявляється в поєднанні відмінних форм з дійсно незрівнянним змістом. Інженери-розробники ТМ ELEYUS доклали максимум свого професіоналізму, знань і турботи про покупця, щоб кухонна витяжка 700 60 BL протягом багатьох років приносила у ваш дім спокій, гармонію і естетичну насолоду. 

Інженери-конструктори ТМ ELEYUS вклали в неповторне обрамлення витяжки KLEO 700 60 BL надсучасні технологічні можливості, однією з яких є її продуктивність 700 м³/год, завдяки чому витяжка за лічені миті та без зайвих зусиль усуне з кухні запахи, пару, дим, а також не дозволить накопичитися на ваших меблях жировому нальоту та тим самим продовжить їм життя. Завдяки режиму рециркуляції ви зможете встановити витяжку навіть у приміщеннях з ускладненим під'єднанням до вентиляційної шахти. 

Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW - E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Приємне світло лампи розжарювання м'яко освітить кухню, не створюючи зайвого навантаження на очі, а зручне та надійне механічне управління витяжки допоможе легко та безпроблемно керувати нею. Кухонна витяжка KLEO 700 60 BL пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що робить її надзвичайно довговічною і стійкою до зовнішніх впливів.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Багаторічний досвід роботи інженерів-розробників ТМ ELEYUS дозволив створити досконалий продукт нового покоління - кухонну витяжку KLEO 700 60 BL, яка не лише вразить вас своїми стильними та досконалими формами, а й принесе спокій і затишок у вашу оселю на довгі роки.

Тип витяжки

Купольна

Тип монтажу

Настінний

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

E

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

700

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

175

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Лампа розжарювання

Кількість ламп

1

Загальна потужність освітлення, Вт

25

Рівень шуму, дБ

62

Інші особливості

Площа кухні: 18 м²

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

12

Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 65-110 х 47

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

63.5 x 37.5 x 52.5

Вага, кг

4.9

Вага в упаковці, кг

9.5

Основний колір

Чорний