Код: 6253773 Витяжка Eleyus Line I 60 BL

  • Артикул: 4823059831007
  • Тип витяжки: Пласка
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 380 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 60 х 13.5 х 47 см

Гарантія: 5 років

Команда фахівців ТМ ELEYUS знає, яким важливим для кожного з нас є спокій і комфорт у наших будинках. Саме з турботою про Вас була розроблена кухонна витяжка Line I 60 BL, адже, як відомо, найголовніше - «погода» в доміу, а інше в житті - лише суєта. Лаконічний, але надзвичайно стильний дизайн витяжки не залишить Вас байдужими, адже він не обмежить вас у виборі стилю Вашої кухні. Не важливо, подобається Вам стримана класика, або заміські мотиви стилю кантрі, або ж Ви прихильник сучасного мінімалізму і хай-тека, навіть японського сучасного стилю - Ви з легкість зможете інтегрувати кухонну витяжку Line I 60 BL у свою кухню, де вона безумовно займе гідне місце. Витяжка сконструйована таким чином, що Ви зможете без зайвого клопоту прилаштувати її під настінну шафку, або ж просто повісити на стіну. У будь-якому випадку її досконалий, однак стриманий дизайн стане справжньою окрасою Вашої кухні. Кухонна витяжка Line I 60 BL пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що робить її не тільки естетично досконалою, але і надзвичайно довговічною і стійкою до зовнішніх впливів.

Однак стиль і універсальність кухонної витяжки Line I 60 BL - не єдина її гідність. Завдяки продуктивності 380 м³/год вона з легкістю очистить приміщення кухні. Сторонні запахи, пара, гаряче повітря - вони просто безслідно зникнуть і більше не будуть Вам набридати. Не варто турбуватися і власникам кухонь з ускладненим під'єднанням до вентиляційних шахт - завдяки режиму рециркуляції ця проблема буде вирішена, а повітря - очищене. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку вугільним фільтром ELEYUS FW - 183 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Витяжка обладнана лампою розжарювання, тому при її приємному світлі Вам буде зручно не тільки працювати, а й відпочивати в колі сім'ї. Механічне керування витяжки надзвичайно просте і легке у використанні, а крім того, довговічне, як і вона сама.

Інженери-розробники ТМ ELEYUS впевнені в якості та надійності своєї продукції, тому на кухонну витяжку Line I 60 BL, як і на всі інші вироби, Ви отримаєте 5-ти річну гарантію, підкріплену мережею сервісних центрів по всій Україні. Купуючи кухонну витяжку Line I 60 BL, будьте впевнені - «погода» у Вашому домі завжди буде відмінною! 

Тип витяжки

Плоска

Тип монтажу

Настінний

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

D

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

380

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

135

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Лампа розжарювання

Кількість ламп

1

Загальна потужність освітлення, Вт

25

Рівень шуму, дБ

57,4

Інші особливості

Площа кухні: 10 м²

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

12

Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 13.5 х 47

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

64.7 x 17.2 x 53

Вага, кг

4.3

Вага в упаковці, кг

5.8

Основний колір

Чорний