Код: 6563686 Витяжка Eleyus Vertical 1000 60 WH

  • Артикул: 4820212115929
  • Тип витяжки: Похила
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 1000 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 59.6 х 67-90.5 х 27 см

Гарантія: 5 років

У руках майстрів своєї справи будь-який матеріал набуває потрібної форми, адже приречений стати шедевром. Творча команда ТМ ELEYUS згуртувала в собі якраз таких професіоналів, тому не дивно, що з їхньої легкої руки ми можемо насолоджуватися черговим витвором дизайнерсько-технічного мистецтва - кухонною витяжкою ELEYUS VERTICAL 1000. Досконалі лінії металу високої якості не залишать ніякого надсучасного виробу - стильна людина з хорошим смаком.

Кухонна витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 стане не просто бездоганним доповненням кухонь у стилі модерн, хай-тек або мінімалізм - вона стане з ними єдиним цілим. Витяжка покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії та робить виріб дуже довговічним. Зручний механізм відкриття передньої панелі забезпечить легкий доступ до фільтра.

Периметральний тип втягування разом з продуктивністю турбіни 1000 м³/год змусить вас назавжди забути про неприємний запах, пару, дим або гаряче повітря на вашій кухні. Не турбуйтеся, якщо ваша кухня має утруднене під'єднання до вентиляційної шахти - режим рециркуляції, який доступний витяжці ELEYUS VERTICAL 1000, чудово впорається з очищенням повітря без необхідності його відведення назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку вугільним фільтром ELEYUS FW – E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Кухонна витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 обладнана лампою розжарювання, яка ефективно та м'яко освітить вашу кухню та подарують безліч затишних вечорів у колі рідних. Механічне управління витяжки надзвичайно просте у використанні та довговічне, тому прослужить вам багато років, як і сама витяжка.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-річну гарантію на всю продукцію. Гарантія підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Крокуйте в ногу із часом, будьте на гребені хвилі, станьте об'єктом для наслідування - прикрасьте свій дім кухонною витяжкою ELEYUS VERTICAL 1000 і насолоджуйтесь її бездоганною роботою довгі роки! 

Тип витяжки

Похила

Тип монтажу

Настінний

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

1000

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

270

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Галогенне

Кількість ламп

2

Загальна потужність освітлення, Вт

35

Рівень шуму, дБ

59,7

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.6 х 67-90.5 х 27

Вага, кг

6.2

Основний колір

Білий