Код: 6512538 Витяжка Eleyus Vertical 470 50 BL

  • Артикул: 4820212114410
  • Тип витяжки: Похила
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 470 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 49.6 х 67-90.5 х 27 см

Гарантія: 5 років

У руках майстрів своєї справи будь-який матеріал приймає потрібну форму, адже приречений стати шедевром. Творча команда ТМ ELEYUS згуртувала в собі як раз таких професіоналів, тому не дивно, що з їх легкої руки ми можемо насолоджуватися черговим витвором дизайнерсько-технічного мистецтва - кухонною витяжкою ELEYUS VERTICAL 470. Досконалі лінії металу високої якості не залишать жодних сумнівів, що власник цього надсучасного виробу - стильна людина з хорошим смаком.

Кухонна витяжка ELEYUS VERTICAL 470 стане не просто бездоганним доповненням кухонь у стилі модерн, хай-тек або мінімалізм - вона стане з ними єдиним цілим. Витяжка покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії і робить дуже довговічним. Зручний механізм відкривання передньої панелі забезпечить легкий доступ до фільтру.

Периметральний тип втягування разом з продуктивністю турбіни 470 м³/год змусить вас назавжди забути про неприємний запах, пару, дим або гаряче повітря на вашій кухні. Не хвилюйтеся, якщо ваша кухня має утруднене під'єднання до вентиляційної шахти - режим рециркуляції, який доступний витяжці ELEYUS VERTICAL 470, прекрасно впорається з очищенням повітря без необхідності його відводу назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку вугільним фільтром ELEYUS FW-154 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Кухонна витяжка ELEYUS VERTICAL 470 обладнана лампою розжарювання, яка ефективно та м'яко освітить вашу кухню і подарує безліч затишних вечорів у колі рідних. Механічне управління витяжки надзвичайно просте у використанні та довговічне, тому прослужить вам багато років, як і сама витяжка.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-річну гарантію на всю продукцію. Гарантія підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Крокуйте в ногу з часом, будьте на гребені хвилі, станьте об'єктом для наслідування - прикрасьте свій будинок кухонною витяжкою ELEYUS VERTICAL 470 і насолоджуйтеся її бездоганною роботою довгі роки! 

Тип витяжки

Похила

Тип монтажу

Настінний

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

D

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

470

Кількість двигунів

1

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Лампа розжарювання

Кількість ламп

1

Загальна потужність освітлення, Вт

25

Рівень шуму, дБ

54,6

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

10

Розміри (Ш х В х Г), см

49.6 х 67-90.5 х 27

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

34.5 х 52.5 х 44.5

Вага, кг

6.1

Вага в упаковці, кг

9.1

Основний колір

Чорний