Код: 6167593 Витяжка Eleyus Viola 750 60 BG

  • Артикул: 31039829
  • Тип витяжки: Купольна
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 750 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 59.6 х 69.5-87.5 х 53 см

Гарантія: 5 років

Кухня вже давно перестала бути тільки місцем для приготування їжі. Тут і сімейні обіди, щоб зберігати сімейні традиції, і романтичні вечори з улюбленими, повні тепла і затишку, веселі галасливі посиденьки з друзями, приємні спогади про старі часи і плани на світле майбутнє .... Так, наша кухня стала чи не найбільш головним місцем в будинку, а кожну деталь інтер'єру для неї ми вибираємо з любов'ю і турботою про рідних. Команда професіоналів ТМ ELEYUS постаралася, щоб процес перетворення звичайної кухні в маленький оазис спокою і релаксу був максимально легким і приємним і саме з думкою про Вас створила кухонну витяжку Viola 750 60 BG.

Кухонна витяжка Viola 750 60 BG просто створена для того, щоб своєю простою і лаконічною вишуканістю створити атмосферу затишку і спокою, атмосферу будинку, до якого завжди хочеться повертатися. Інженери-розробники ТМ ELEYUS застосували весь свій багаторічний досвід і професіоналізм, щоб досконалі форми цієї витяжки органічно влилися в будь-який інтер'єр незалежно від стилю і при цьому залишалися вишуканим акцентом і родзинкою Вашої кухні.

Придбавши кухонну витяжку Viola 750 60 BG, Ви можете бути впевнені, що зайві запахи на кухні, а також пар, дим і гаряче повітря більше не будуть Вас дошкуляти, адже її продуктивність становить 750 м³/год. Крім того, кухонна витяжка Viola 750 60 BG стане ідеальним рішенням для власників кухонь з ускладненим підключенням до вентиляційної шахти, тому, що має можливість працювати в режимі рециркуляції. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW - E1575 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Витяжка обладнана двома галогенними лампами, які не тільки якісно висвітлювати кухню в процесі приготування їжі, але і створять м'яку і затишну атмосферу для відпочинку. Надійна кнопкова панель керування витяжки відрізняється своєю зручністю і довговічністю. Металева частина кухонної витяжки Viola 750 60 BG покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-ти річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Ставши власником кухонної витяжки Viola 750 60 BG від ТМ ELEYUS, Ви переконаєтеся, що не тільки подарували стильний і функціональний аксесуар свого будинку - Ви внесли в неї чистоту, гармонію і спокій своїх рідних. 

Тип витяжки

Купольна

Тип монтажу

Настінний

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

E

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

750

Тип двигуна

Турбіна

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

220

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Галогенне

Кількість ламп

2

Загальна потужність освітлення, Вт

35

Рівень шуму, дБ

57,3

Інші особливості

Площа кухні: 19 м²

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

12

Розміри (Ш х В х Г), см

59.6 х 69.5-87.5 х 53

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

63 х 30 х 51

Вага, кг

5.4

Вага в упаковці, кг

8.1

Основний колір

Бежевий