Код: 6851960 Витяжка Pyramida ATH 60 (700) BL

  • Артикул: 4260674992971
  • Тип витяжки: Телескопічна
  • Тип монтажу: У кухонну шафу
  • Продуктивність 700 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 60 х 26.7 х 30-49.5 см

Гарантія: 3 роки

Оптимальна продуктивність
Ми потурбувалися, щоб витяжка працювала ефективно навіть на великих просторих кухнях площею 14-15 м². Двигун забезпечує максимальну продуктивність у 700 м³/год. Для максимальної ефективності, вмикайте витяжку відразу, коли починаєте готувати. Починайте з мінімальної 1-2 швидкості, поступово збільшуючи її відповідно до інтенсивності використання варильної поверхні.

Комфортний рівень шуму: 70 дБ
Головна задача витяжки — бути ефективним і водночас непомітним кухонним помічником. У режимі максимальної продуктивності рівень шуму витяжки не перевищує 70 дБ, що точно не заважатиме теплим зустрічам із рідними на кухні. Доки повітря на кухні очищається, ви насолоджуєтеся спілкуванням із близькими.

Управляйте швидко та легко
Ергономіка — у деталях. Використовуйте зручні механічні клавіші для управління режимами роботи та швидкостями. Проста й інтуїтивно зрозуміла панель робить процес експлуатації витяжки комфортним і приємним.

Додаткове освітлення
Витяжка оснащена LED-лампою потужністю 2 Вт. Це додаткове джерело світла, щоб вам було зручно контролювати всі кулінарні процеси в темний час доби, а також романтичне освітлення для особливих вечорів.

Нічого зайвого
В облаштуванні кухні немає несуттєвих деталей. Якщо для вас важлива філософія “нічого зайвого”, витяжки з серії АТН — ідеальне рішення. Вони повністю вбудовуються в кухонну шафу, видимою залишається лише висувна панель.

Декілька швидкостей для ефективного очищення
Приготування страв — це постійна динаміка. Витяжка Pyramida підлаштовується під усі робочі процеси, що відбуваються на вашій кухні. Ця модель може працювати у двох швидкісних режимах: мінімальна — для початкового етапу, максимальна — при появі пари та запахів і для декількох паралельних процесів на варильній поверхні та швидкого провітрювання приміщення.

5-шаровий захист мотору
Частинки жиру та їжі, які підіймаються в повітря під час приготування страв, можуть зашкодити роботі мотора. Щоб захистити його, у витяжці використовується спеціальний жировий фільтр. Завдяки 5 тоненьким алюмінієвим сіточкам фільтр вловлює всі частинки жиру, перешкоджаючи їх осіданню на моторі. Це в рази збільшує термін служби двигуна та інших робочих механізмів. Щоб очистити жировий фільтр, просто промийте його під теплою водою з мийним засобом або скористайтеся посудомийною машиною.

Вугільний фільтр PFC 2502

Витяжка може працювати у режимі рециркуляції завдяки вугільним фільтрам, що вловлюють найменші неприємні запахи та забезпечують чистоту повітря у приміщенні. Для оптимальної роботи у витяжку треба встановити 2 вугільні фільтри. Купити їх можна в авторизованих сервісних центрах і торговельних точках, де представлена кухонна техніка Pyramida. Зверніть увагу, що вугільні фільтри не можна мити та чистити. Для ефективної роботи витяжки в режимі рециркуляції вугільні фільтри треба змінювати кожні 3 місяці. Такий графік заміни — оптимальний, якщо витяжка на вашій кухні працює близько трьох годин на день. 

Тип витяжки

Телескопічна

Тип монтажу

У кухонну шафу

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

700

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

190

Кількість швидкостей

2

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Світлодіодне

Кількість ламп

1

Загальна потужність освітлення, Вт

1 х 2

Рівень шуму, дБ

70

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

15

Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 26.7 х 30-49.5

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

66.7 х 30 х 33.1

Вага, кг

6.9

Вага в упаковці, кг

8.4

Основний колір

Чорний