Код: 6538874 Витяжка Pyramida FB 60 M BL

  • Артикул: 4260349577113
  • Тип витяжки: Похила
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 450 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 59.5 х 68.1-101.1 х 28.4 см

Гарантія: 3 роки

Чистота та свіжість в один дотик
Кнопкова панель управління розташована в центральній частині витяжки, тому до неї легко дотягнутися однією рукою, не відволікаючись від інших важливих справ на кухні. Вибираючи один з трьох режимів роботи витяжки FB M BL, будьте впевнені - результат не змусить себе чекати. Швидке видалення сторонніх ароматів з кухонного простору забезпечує продуктивність витяжки - 450 м3/год.

Практична універсальність
Техніка нового покоління повинна бути одночасно надійною і функціональною, практичною і універсальною. Усім цим вимогам повністю відповідає і модель FB M BL. Встановлюючи вашу нову витяжку на кухні, ви зможете вибрати не тільки її розташування, а й один з двох варіантів монтажу. У режимі рециркуляції витяжка пропускає повітря через вугільні фільтри, тому вам не потрібно займатися організацією окремого каналу вентиляції. У режимі відводу витяжка використовує вже наявний на кухні канал вентиляції, що економить ваші час і гроші.

Гофрований повітропровід і зворотний клапан - у комплекті
Гофрований повітропровід і зворотний клапан - у комплекті. Чим більше корисних доповнень до техніки для кухні в комплекті поставки - тим менше часу та сил займає її встановлення. У комплекті з витяжкою FB M BL поставляється гофрований повітропровід довжиною 2 м, тому монтаж вашої нової техніки для кухні не зажадає позачергових витрат.

Надійний вибір
Ми докладаємо величезних зусиль, щоб ви отримували задоволення від використання нашої продукції, і допоможемо з рішенням будь-яких непередбачених ситуацій, що стосуються техніки Pyramida. Уся техніка ретельно перевіряється, тестується і строго контролюється службою контролю якості компанії Pyramida Technik. Саме тому на всю вбудовану техніку Pyramida ви отримуєте два роки повної гарантії офіційного виробника - безкоштовно! 

Тип витяжки

Похила

Тип монтажу

Настінний

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

450

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

65

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Світлодіодне

Кількість ламп

2

Загальна потужність освітлення, Вт

1.5

Рівень шуму, дБ

55

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

15

Розміри (Ш х В х Г), см

49.5 х 68.1-101.1 х 28.4

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

430 x 370 х 620

Вага, кг

8.3

Вага в упаковці, кг

9.8

Основний колір

Чорний

Комплектація

Гофрований повітропровід (довжина 2 м)