Код: 6556644 Витяжка Pyramida KSX 60 BL

  • Артикул: 4260349578578
  • Тип витяжки: Купольна
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 700 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 60 х 86.6 х 45 см

Гарантія: 3 роки

Оптимальна продуктивність
Працюючи на максимальній швидкості, витяжка досягає продуктивності 700 м3/год. Такий показник гарантує ефективну роботу навіть у просторих кухнях (14-15 м2): кожні 60 хвилин повітря в приміщенні буде повністю оновлюватися 15 разів.

Враховуйте, що для найбільшої ефективності роботи витяжки її слід вмикати відразу, щойно ви починаєте готувати. Спочатку встановіть мінімальну швидкість роботи. Коли ж випаровування стануть помітні, збільшіть потужність.

Комфортний рівень шуму: 67 дБ
Працюючи в режимі максимальної продуктивності, рівень шуму витяжки становить не більше 67 дБ: до речі, такий рівень гучності вважається нормою для сучасних офісних приміщень. Тому, поки повітря на кухні очищається, ви можете спокійно спілкуватися з рідними або відпочивати в сусідній кімнаті, не відчуваючи будь-якого дискомфорту.

Керуйте швидко та легко
Проста й інтуїтивно зрозуміла панель управління забезпечить комфорт експлуатації витяжки. Ергономічні механічні клавіші допоможуть вам швидко перемикатися між швидкостями та режимами роботи, а також вмикати підсвічування.

Кілька швидкостей для ефективного очищення
Регулюйте потужність роботи витяжки, перемикаючись між 3 швидкісними режимами. Щойно ви починаєте готувати, використовуйте мінімальну швидкість, а в міру появи пари та запахів перемикайтеся на середню. Максимальна швидкість стане в нагоді при поєднанні декількох кухонних процесів, а також допоможе швидко провітрити кухню після закінчення приготування.

Зворотний клапан у комплекті
Завдяки двом пелюсткам клапана витяжка буде пропускати повітря лише в одному напрямку: клапан перешкоджає проникненню повітряних потоків і неприємних запахів з вентиляційної шахти назад у приміщення.

Два робочі режими
Витяжка може працювати в режимі відводу повітря або в режимі рециркуляції. У першому випадку повітря, проходячи через п'ятишаровий жировий фільтр, очищається і повністю видаляється в повітровод. При активації рециркуляційного режиму повітря проходить через вугільний фільтр і вже очищеним повертається на кухню.

Сертифікація в системі ISO 9001:2015
Якість і безпека витяжок Pyramida підтверджена Міжнародним сертифікатом ISO 9001 діє до: 2015. Це означає, що виробництво техніки на всіх етапах гарантовано відповідає високим вимогам визнаної у всьому світі системи стандартів ISO.

Вугільний фільтр PFC 0302/фільтр серії KS, TK, NR, NR-F

Увага! Для роботи в режимі рециркуляції на витяжку необхідно встановити вугільний фільтр. Вугільний фільтр до даної моделі можна придбати в торгових точках і авторизованих сервісних центрах.

Вугільні фільтри, які вловлюють запахи, встановлюються у витяжку лише при рециркуляційному режимі роботи. Їх не можна мити та слід міняти кожні 3 місяці роботи.

Час заміни фільтрів розрахований при середньому використанні витяжки близько 3 годин на день.

Підходить лише для китайської модифікації витяжок NR, NR-F, BH, KS, TK, TLX, KSX.

Надійний вибір
Ми докладаємо величезних зусиль, щоб ви отримували задоволення від використання нашої продукції, і допоможемо з рішенням будь-яких непередбачених ситуацій, що стосуються техніки Pyramida.

Уся техніка ретельно перевіряється, тестується і строго контролюється службою контролю якості компанії Pyramida Technik. Саме тому на всю вбудовану техніку Pyramida ви отримуєте три роки повної гарантії офіційного виробника - безкоштовно!

Тип витяжки

Купольна

Тип монтажу

Настільний

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

700

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

120

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Світлодіодне

Кількість ламп

1

Загальна потужність освітлення, Вт

2

Рівень шуму, дБ

67

Інші особливості

Зворотній клапан

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 86.6 х 45

Основний колір

Чорний