Код: 6676469 Витяжка Pyramida NRX2-60 BL

  • Артикул: 4260674990052
  • Тип витяжки: Похила
  • Тип монтажу: Настінний
  • Продуктивність: 550 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 60 х 75.9 х 33.4 см

Гарантія: 3 роки

Оптимальна продуктивність
Модель має продуктивність 550 м3/год, що дозволяє рекомендувати її для встановлення в невеликих кухнях площею до 8-10 м2. У такому разі всього за годину роботи вона встигне повністю оновити повітря на кухні не менше 15 разів!

Враховуйте, що для найбільшої ефективності роботи витяжки її слід вмикати відразу, щойно починаєте готувати. Спочатку встановіть мінімальну швидкість роботи. Коли ж випаровування стануть помітні, збільшіть потужність.

Комфортний рівень шуму: 68 дБ
Піклуючись про ваш комфорт, ми знизили рівень шуму витяжки до комфортних 68 дБ, що можна порівняти з гучністю звичайної розмови. Відтепер робота витяжки більше не буде відволікати вас від важливих справ і заважати відпочинку.

Таймер працює - ви відпочиваєте
Якщо процес приготування закінчено, але ви хочете, щоб витяжка продовжила працювати ще деякий час, просто зазначити час і вирушайте відпочивати. Після закінчення заданого вами тимчасового інтервалу прилад вимикається автоматично, і вам не доведеться зайвий раз повертатися на кухню.

Яку витяжку вибрати? Ми допоможемо
Продукція Pyramida на ринку вже 20 років, за цей час продано понад 1,7 млн ​​витяжок, кожна третя модель в українських кухнях - нашого бренду. Ми буквально навчили українців користуватися витяжками. Ми приділяємо пріоритетну увагу аудиторії, збираємо фідбек і постійно вдосконалюємо свою техніку. Тому точно знаємо, на що важливо звернути увагу, щоб покупка стала розумною, і готові ділитися своїми знаннями.

Керуйте одним дотиком
Змінюйте режим роботи пристрою, програмуйте таймер і вмикайте підсвічування одним легким дотиком. Крім комфорту експлуатації, сенсорні кнопки забезпечують елегантний зовнішній вигляд пристрою і спрощують догляд за його поверхнею.

Кілька швидкостей для ефективного очищення
Регулюйте потужність роботи витяжки, перемикаючись між 3 швидкісними режимами. Коли ви щойно починаєте готувати, використовуйте мінімальну швидкість, а в міру появи пари та запахів перемикайтеся на середню. Максимальна швидкість стане в нагоді при поєднанні декількох кухонних процесів, а також допоможе швидко провітрити кухню після закінчення приготування.

Досконала система всмоктування повітря
На відміну від звичайних витяжок, які витягали повітря з приміщення через один великий отвір, модель обладнана досконалішою системою периметричного всмоктування. Розміщення по периметру витяжки порожнини для всмоктування повітря захоплюють пару та дим у крайніх, критичних точках, не дозволяючи випаровуванням виходити в приміщення. Застосування нового принципу роботи також дозволило змінити зовнішній вигляд витяжки: монолітна панель з металу та скла виглядає витончено, елегантно та сучасно.

Два робочі режими
Витяжка може працювати в режимі відводу повітря або в режимі рециркуляції. У першому разі повітря, проходячи через п'ятишаровий жировий фільтр, очищається і повністю видаляється в повітропровід. При активації рециркуляційного режиму повітря проходить через вугільний фільтр і вже очищеним повертається на кухню.

Вугільний фільтр PFC 0101/фільтр серії WH
Увага! Для роботи в режимі рециркуляції на витяжку необхідно встановити вугільний фільтр. Вугільний фільтр до даної моделі можна придбати в торгових точках і авторизованих сервісних центрах.

Вугільні фільтри, що вловлюють запахи, встановлюються у витяжку лише при рециркуляційному режимі роботи. Їх не можна мити та слід міняти кожні 3 місяці роботи.

Час заміни фільтрів розрахований при середньому використанні витяжки близько 3 годин на день.

Вугільний фільтр підходить для моделей: TLX1, WH 50, WH 60, MH 50, MH 60, Casa, Uno, TL/D, TL SLIM, KZ знадобиться лише один фільтр, а ось у двомоторну витяжку WH 22-60 потрібно встановлювати два фільтри. 

Тип витяжки

Похила

Тип монтажу

Настільний

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Сенсорні

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

550

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

45

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Світлодіодне

Кількість ламп

2

Загальна потужність освітлення, Вт

1

Особливості

Автоматичне вкл/викл (сенсор)

Рівень шуму, дБ

68

Інші особливості

Зі зворотним клапаном

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

15

Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 75.9 х 33.4

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

66 х 38.5 х 38.5

Вага, кг

8.1

Вага в упаковці, кг

9.9

Матеріал декору

Скло

Основний колір

Чорний