Код: 6306458 Ящик Stanley 1-95-622

  • Артикул: 1-95-622
  • Тип: Ящик для інструменту
  • Розмір: 568 x 893 x 389 мм

Гарантія: 14 днів

Де зберігати інструменти
Професійні майстри знають, що спосіб зберігання інструментів важливий для виконання різних робіт. Якщо Ви працюєте в майстерні, кожен інструмент або деталь, як правило, має свій ящичок, коробочку або поличку, де їх можна легко знайти та витягти при необхідності. Однак якщо в роботі застосовується одночасно багато різних предметів, буває не дуже зручно постійно відволікатися і йти до стелажу за деталлю. Добре, коли у майстра є помічники, які можуть вчасно знайти та подати потрібну гайку, саморіз або ключ. Але найчастіше фахівець працює один. Як же бути в такому разі?

Світові виробники ручних інструментів і аксесуарів передбачили такий варіант і знайшли способи вирішення проблеми. Якістю та зручністю продукції відома найстаріша американська корпорація STANLEY, названа іменем свого засновника, Фредеріка Стенлі. Одним із головних пріоритетів фірми є комфорт клієнтів під час виконання робіт. STANLEY випускає різні модифікації сумок і ящиків для інструментів, які здатні значно спростити життя професіонала.

Рішення проблеми доступу до інструментів і деталей
Ящики-контейнери призначені для зберігання інструментів і дрібних деталей кріплення. Якщо для вас важливо завжди мати свій інструментарій під рукою, зверніть увагу на модель FatMax 1-95-622 від STANLEY. Конструкція сірого кольору, має розміри: ширина - 38 см, довжина - 56 см, висота - 89 см.

Ящик містить кілька відділень і відсіків для інструментів і деталей, а також забезпечений лотками, що виймаються. Таким чином, під час роботи забезпечується легкий доступ до будь-якого предмета. Міцні та довговічні контейнери виготовлені з пластику та металу, і при цьому мають невелику вагу. Верхня частина ящика закривається кришкою, яка має ручку для зручного переміщення конструкції. Внутрішній простір ящика FatMax 1-95-622 досить місткий, щоб зберігати всі ваші інструменти.

Головна перевага ящика - це коліщатка, за допомогою яких його легко можна переміщати з місця на місце. Ящик з колесами FatMax 1-95-622 від STANLEY стане Вашим кращим помічником при виконанні будівельних, сантехнічних, електромонтажних робіт або просто для господарських потреб. 

Тип

Ящики

Матеріал

Пластик, метал

Розміри

568 x 893 x 389 мм