Код: 6412330 Йогуртниця Ariete 85/1

  • Артикул: 00C008510AR0
  • Тип керування: Механічне
  • Потужність: 10 Вт
  • Кількість склянок: 6 шт

Гарантія: 12 місяців

Домашній йогурт
Йогуртниця Ariete 85/1 Yogurella дозволяє приготувати смачний, корисний йогурт з натуральних інгредієнтів. За 12 годин прилад може приготувати 1 літр продукту. Принцип приготування дуже простий. Необхідно взяти один літр молока, підігріти його та додати спеціальну закваску. Далі слід розмішати суміш, що вийшла, розлити по банках і щільно поставити їх у контейнер. У комплекті є велика загальна кришка, якою і потрібно накрити баночки. На завершення йогуртницю Ariete 85 слід увімкнути в розетку та вимкнути після закінчення певного часу - 12 годин.

Цифрова шкала
Прилад має просте керування. На передній панелі знаходиться шкала із цифрами від 0 до 12 і механічний повзунок. Ви можете зафіксувати час старту або час, коли необхідно вимкнути прилад. Цей механізм виконує роль нагадування, щоб дивлячись на йогуртницю, ви знали, коли увімкнули її. У даній моделі відсутній таймер, тому по закінченню визначеного часу, вам потрібно буде самостійно вимкнути прилад з розетки.

Шість баночок
Йогуртниця Ariete Yogurella 85/1 має в комплекті 6 скляних баночок з кришечками, місткість кожної по 170 мл. Прилад має простий, компактний дизайн. Невеликі габарити дозволяють поставити йогуртницю в будь-якому вільному місці на кухні. Основні переваги даної моделі - це якість і прийнятна ціна. Купити такий прилад і готувати справжній домашній йогурт - просто та зручно.
 

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Потужність, Вт

10

Кількість стаканчиків, шт

6

Загальний об'єм, мл

1020

Об'єм стаканчика, мл

170

Час готування йогурта

12 годин

Особливості

Знімна кришка

Фізичні параметри
Матеріал стаканчиків

Скло

Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

18 х 24 х 14

Вага, кг

1.5

Колір

Білий