Код: 6368233 Жорсткий диск для ноутбука Seagate Barracuda 2TB (ST2000LM015) 5400rpm, 128MB

  • Артикул: ST2000LM015
  • Об'єм: 2TB
  • Буфер: 128 МБ
  • Форм-фактор: 2.5"
  • Інтерфейс: SATAIII

Гарантія: -

Ємність жорсткого диска
Швидкість твердотільного накопичувача
Для неперевершеної продуктивності в накопичувачах BarraCuda використовується революційна незалежна пам'ять Intel Optane.

  • Продуктивність і час відгуку на рівні твердотільних накопичувачів
  • Величезна ємність
  • Швидкість завантаження системи і додатків у два рази вища, ніж у звичайних жорстких дисків
  • Доступна ціна без компромісів

Універсальні, швидкі, надійні
Диски BarraCuda - лідери ринку накопичувачів для настільних і портативних ПК по ємності. У їхньому асортименті представлені моделі різної ємності (до 10 ТБ включно), так що кожен клієнт зможе вибрати накопичувач BarraCuda собі по кишені.

Крім ємності, потужні BarraCuda відрізняються великою швидкістю обертання шпинделя, що забезпечує високу продуктивність, блискавичне завантаження ігор і підтримку високих робочих навантажень.

Вражаюча гнучкість
Диски BarraCuda допоможуть вам використовувати місце по максимуму. Вони підлаштовуються під будь-які потреби, чи то зберігання медіафайлів чи інсталяція ігор.

Переваги 3.5-дюймових жорстких дисків BarraCuda
Безумовна надійність дисків BarraCuda з більш ніж 20-річною історією бренду, ємні моделі на будь-який бюджет і технологія Multi-Tier Caching Technology забезпечують універсальність цих високопродуктивних накопичувачів.

Переваги 2.5-дюймових жорстких дисків BarraCuda
Системи зберігання даних для ноутбуків і мобільних пристроїв

Оцініть найвищу ємність і мінімальну товщину 2.5-дюймового жорсткого диска. Обирайте накопичувачі ємністю від 500 ГБ до 2 ТБ для найрізноманітніших додатків і даних. Завдяки компактному розміру (товщина 7 мм) модернізація системи не складе труднощів.

Зовнішня система зберігання для моноблоків
Можна також обрати 2.5-дюймовий диск товщиною 15 мм і ємністю 3, 4 або 5 ТБ - маса місця для важливих робочих і особистих файлів. Цей накопичувач виведе на новий рівень ваше зовнішнє сховище даних, моноблок або тонкий ПК.

Multi-Tier Caching Technology
Усі жорсткі диски сімейства BarraCuda використовують технологію багаторівневого кешування (MTC). Технологія MTC піднімає ПК на нові рівні продуктивності і дозволяє набагато швидше завантажувати додатки та файли.

Завдяки оптимальному використанню флеш-пам'яті NAND, пам'яті DRAM і кешуванню диски BarraCuda швидше виконують читання і запис за рахунок оптимізації потоку даних.

Неперевершена надійність
Надійні жорсткі диски BarraCuda повертаються, і надовго.
Досвід - Seagate виробляє і поставляє супернадійні диски BarraCuda вже більше 20 років - дані про надійність дисків Seagate кажуть самі за себе, а лінійка дисків BarraCuda отримала безліч схвальних відгуків від провідних видань і клієнтів.
 

Основні характеристики
Форм-фактор

2.5"

Об'єм пам'яті

2 ТБ

Інтерфейс

SATAIII

Параметри продуктивності
Швидкість обертання шпинделя

5400 об/хв

Буфер

128 МБ

Середній час очікування

5.6 мс

Середнє енергоспоживання (Вт)
Читання або запис

1,7

Очікування або сон

0,5

Інші характеристики
Час напрацювання на відмову

600000 циклів

Робоча температура

0 ~ 60° C

Рівень шуму

24 дБ

Розміри

100.35 x 69.85 x 7 мм

Вага

0.090 кг