Код: 6106653 Жорсткий диск Western Digital 2TB 7200 rpm 64mb SATA III WD2003FZEX

  • Артикул: WD2003FZEX
  • Об'єм: 2 ТБ
  • Буфер: 64 МБ
  • Форм-фактор: 3.5"
  • Інтерфейс: SATA III

Гарантія: 5 років

Творчі натури та любителі
Якщо ви займаєтеся фотографією, відеомонтажем, цифровим живописом або просто бажаєте зібрати власну систему, накопичувачі WD Black - найкращий вибір. У них чудова продуктивність і можливість зберігати величезні обсяги мультимедійних файлів - фотографій, відео та програм.

Для гравців
Любителі ігор оцінять чудову продуктивність WD Black. Крім того, накопичувачі мають величезний запас пам'яті для зберігання колекції ігор, що все збільшується. Цей накопичувач забезпечить вашому ігровому ПК достатньо ємності для завантаження додаткового ігрового контенту та максимальну швидкодію за рахунок твердотілого компоненту, так що у вас ще не скоро виникне потреба в його модернізації.

Найкращі умови гарантії
Для накопичувачів WD Black передбачена найкраща в галузі п'ятирічна обмежена гарантія. Порівняно з іншими жорсткими дисками, накопичувачі WD Black проходять ретельніші та суворіші внутрішні випробування протягом тривалішого періоду часу.

Великий розмір кеш-пам'яті
Кеш-пам'ять 128 МБ у моделях великої ємності (4 ТБ, 5 ТБ та 6 ТБ) забезпечує високу швидкість читання та передачі даних. Розроблена компанією WD технологія динамічного кешування підвищує швидкодію, оптимізуючи в реальному часі розподіл каш-пам'яті між операціями читання та запису.

Двоядерний процесор
Оскільки в накопичувачі WD Black застосовується двоядерний процесор, його обчислювальна потужність удвічі більша, ніж у моделей зі стандартним одноядерним процесором. Це забезпечує максимальну швидкодію, що особливо важливо при завантаженні ігор і великих мультимедійних файлів.

Висока надійність
У накопичувачах WD Black (у моделях ємністю від 2 ТБ) застосовується технологія StableTrac. Ця технологія передбачає закріплення шпинделя двигуна всередині накопичувача, щоб підвищити надійність і зменшити вплив вібрації, що створюється іншими компонентами системи. Стабілізація обертання пластин у накопичувачі WD Black забезпечує точніше позиціонування блоку головок під час операцій читання та запису, що підвищує його швидкодію та надійність. 

Основні характеристики
Форм-фактор

3.5"

Об'єм пам'яті

2 ТБ

Інтерфейс

SATAIII

Параметри продуктивності
Швидкість обертання шпинделя

7200 об/хв

Буфер

64 МБ

Середнє енергоспоживання (Вт)
Читання або запис

9,5

Холостий хід

1,3

Очікування або сон

8,1

Інші характеристики
Розміри

26.1 x 147 x 101.6 мм

Вага

750 г