Код: 6639629 Жорсткий диск Western Digital Purple Surveillance 10TB (WD102PURZ) 7200rpm, 256MB

  • Артикул: WD102PURZ
  • Об'єм: 10 ТБ
  • Буфер: 256 МБ
  • Форм-фактор: 3.5"
  • Інтерфейс: SATA III

Гарантія: 3 роки

Безкомпромісне зберігання
Розроблено спеціально для цілодобової експлуатації в системах безпеки високої чіткості. При робочому навантаженні до 180 ТБ/рік і підтримки до 64 камер накопичувачі WD Purple є оптимальним вибором для систем спостереження. Диски WD Purple підтримують аналітичні системи з технологією глибокого навчання, що дозволяє працювати з мережевими відеореєстраторами, що володіють можливостями штучного інтелекту. Вони мають збільшений об'єм робочого навантаження до 360 ТБ на рік і до 16 каналів, виділених для аналітичних даних системи штучного інтелекту.

Правильний накопичувач для своїх завдань
Накопичувачі WD Purple спеціально розроблені для цілодобової експлуатації в системах спостереження в умовах високих температур.

Продуктивність, якій ви можете довіряти
З усіх провідних рішень для зберігання даних лише накопичувачі WD Purple забезпечують потрібну якість запису та відтворення відео в найвідповідальніший момент.

Ніщо не вислизне від уваги
Накопичувачі WD Purple оптимізовані для систем спостереження, в яких задіяно до 64 камер, що дозволяє розширювати та модернізувати систему безпеки в міру необхідності.

Зручна інтеграція
Завдяки широкому вибору кращих у галузі корпусів і мікросхем ви обов'язково знайдете ідеальну конфігурацію, сумісну з вашим мережевим відеореєстратором.

Чим менше тим краще
Мале енергоспоживання абсолютно необхідно для систем спостереження, цілодобово працюють при високих температурах. Технологія IntelliSeek дозволяє знизити шум і вібрацію, які ведуть до пошкоджень.

Спеціально для систем відеоспостереження
Накопичувачі WD Purple спеціально розроблені для систем безпеки на основі мережевого або цифрового відеореєстратора й оптимізовані для роботи із системами спостереження і безпеки від провідних виробників. 

Основні характеристики
Форм-фактор

3.5"

Об'єм пам'яті

10 ТБ

Інтерфейс

SATAIII

Параметри продуктивності
Швидкість обертання шпинделя

7200 об/хв

Буфер

256 МБ

Середній час доступу

38 мс

Середній час очікування

38 мс

Середнє енергоспоживання (Вт)
Читання або запис

9

Холостий хід

8

Очікування або сон

0,5

Інші характеристики
Час напрацювання на відмову

1.5 млн годин

Робоча температура

0 ~ 65 °C

Розміри

147 x 101.6 x 26.1 мм

Вага

0.75 кг